Espanyol

José Gragera, nou jugador de l’Espanyol

Espanyol. El migcampista de 22 anys arriba procedent de l’Sporting a canvi d’uns 2,8 milions d’euros pel 70% dels seus drets federatius i firma fins el juny del 2028

L’Espanyol ha fet oficial aquest vespre el fitxatge de José Gragera. El migcampista de 22 anys, procedent de l’Sporting, ha aterrat aquesta tarda a Barcelona per passar la revisió mèdica i estampar la firma en el seu nou contracte com a jugador blanc-i-blau. L’acord entre els dos clubs s’ha tancat per uns 2,8 milions d’euros pel 70% del futbolista, i firma pel que resta de temporada i cinc més, fins al juny del 2028. L’acord també inclou una opció no obligatòria perquè l’Espanyol pugui adquirir un 15% addicional fins al juny del 2025 sempre que pagui 1,5 milions d’euros més.

Tot i la seva joventut, Gragera acumula 90 partits a segona divisió, categoria en la qual va debutar amb 18 anys, i és internacional amb la selecció espanyola Sub-21. A més, es tracta d’un futbolista polivalent, que pot actuar tant de pivot com de central. Per a l’entitat blanc-i-blava fitxar a un migcampista era una de les prioritats d’aquest mercat, després de la lesió de Keidi Bare i la sortida de Pol Lozano, que no ha comptat per a Diego Martínez. Gragera serà presentat dimecres que ve a les 13.30h a l’RCDE Stadium.

Aquesta és la quarta incorporació de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern després de César Montes, Pierre-Gabriel i Denis Suárez, que aquest matí ja s’ha entrenat amb els seus nous companys. Si no hi ha un gir inesperat en l’últim moment, no s’espera cap més arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)