Espanyol

Diego Martínez: “Contra l’Osasuna afrontem un repte brutal”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà al RCDE Stadium contra l’Osasuna (14h). El gallec ha respòs a preguntes relacionades amb l’últim tancament de mercat i les característiques del rival que es trobaran al davant els seus futbolistes:

El mercat

“No és important el que senti l’entrenador sinó que l’Espanyol compti amb una plantilla el millor possible per afrontar els reptes que tenim per davant. Ha estat un mercat positiu i hem cobert unes necessitats, per número, que ja teníem des de l’estiu. M’hagués agradat poder treballar amb ells abans però el mercat va així”, ha dit Diego Martínez, que afegia: “La valoració anirà amb el rendiment al verd i això és el que compta. Els hem de donar temps però creiem en ells i intentarem accelerar el procés. Veient com s’han reforçat tots els equips de la nostra escala, el repte i el desafiament és important”

Denís Suárez

“En el seu cas és un professional que es cuida molt. Ha fet un treball important d’autoexigència sense poder competir. Cada jugador té les seves circumstàncies. Una cosa és el que preveiem, l’altre com encaixi en els esquemes, en les societats que es generen a dins i fora del camp. La mentalitat dels nous és magnífica, els que ja hi eren han acollit molt bé als nous ja que som un vestidor exemplar i prioritzar l’equip”.

Plantilla més equilibrada

“Estem millor que fa un mes, amb les limitacions i que hi ha igualtat entre tots els equips. El més important no és el que preveiem, sinó que en la jornada 38 la valoració sigui bona en rendiment. No hi ha fitxatges bons o dolents, sinó rendiments bons o dolents.”

Entorn més animat?

“Aquesta afició sempre ha estat amb l’equip, i ho ha fet en els moments més complicats. Tots formem un bon equip i això és amb el que em quedo. El marge de punts és mínim, hi ha molta igualtat, i la resta també s’ha reforçat”, ha assenyalat el de Vigo, que ha puntualitzat: “Hem sumat 8 de 15 i amb el partit dolent a Almeria, ja ho firmo. No ens hem de recrear en els moments que estem bé ni ara. Hem matisat i corregit coses que vam fer malament a Almeria per tornar a estar a un nivell bo. Hem de ser més equilibrats en tots els sentits, en els pics emocionals”.

Osasuna

“Vénen treballant molt de temps junts com a equip i s’han reforçat molt bé des del començament de temporada aportant tot allò que necessitaven per fer un salt de qualitat. Han format un grup molt homogeni, gran estat de confiança per la classificació i les semifinals de la copa”, ha analitzat sobre els navarresos

El repte

“El repte és brutal. Porten molts anys en construcció i estan recollint els fruits de la feina que estan fent en els darrers anys. Osasuna està fent les coses bé, amb característiques diferents al Betis però amb bons resultats. Han superat adversitats també i ho han fet creient en el tècnic i en la seva idea. Com a procés és d’admirar”

A part dels jugadors lesionats en les darreres setmanes com Adrià Pedrosa, Keidi Bare i Gori, Diego Martínez tampoc podrà disposar d’Óscar Gil i Vinicius Souza, sancionats per acumulació de targetes grogues. L’estat de Joselu, es esperançador i sembla que el pitxitxi blanc-i-blau podrà jugar sense problemes: “Està millor”, ha dit el tècnic periquito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)