Espanyol

Diego Martínez: “Hem merescut el punt i fins i tot més”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat a 1 contra l’Osasuna a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“En aquests últims partits, menys en el duel contra l’Almeria, l’equip ha estat en una bona dinàmica. Avui ens hem hagut de sobreposar a moltes situacions en contra, com l’absència de Joselu, la retirada de César Montes, que estava fent un molt bon partit, i les expulsions. La primera mitja hora ha estat molt bona i el gol en contra ha estat un gerro d’aigua freda. Amb el marcador en contra i les expulsions, el partit s’ha posat molt lleig. A la segona part també hem sortit bé, però hem acabat molt cansats. En els últims minuts ens hem precipitat i no hem estat bé”.

L’equip ha de fer un pas endavant amb la pilota?

“L’equip sempre ho ha intentat. Avui ha estat la velocitat la que ens ha donat la vida. Els rivals també juguen, estem amb 21 punts molt importants i el més important és competir i sumar, ja sigui de tres en tres o amb un empat. Avui ens hem enfrontat a un rival molt físic i crec que ens hem reinventat i hem trobat camins per ser competitius”.

Dona el punt per bo?

“L’equip ha fet moltes coses positives avui. Hem merescut el punt i, fins i tot més. El gol en contra no reflectia el que s’estava veient al partit. En aquesta lliga hem d’anar al límit perquè és molt competitiva”.

Expulsió de Pierre-Gabriel:

“El que paga la novatada és l’equip. En un partit de detalls hi ha coses que no podem concedir. Per lo bo i per lo dolent som un equip i s’ha d’anar equilibrant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)