Espanyol

Quan tocar fusta no és sinònim de bona sort

Espanyol. Ningú no ha rematat més vegades al pal que l’equip blanc-i-blau a la lliga; deu cops s’hi han estavellat els periquitos, que podrien tenir més punts

L’Espanyol està de pega. L’equip orientat per Diego Martínez no acaba d’enlairar-se i, incapaç de donar continuïtat a la bona versió que ha aconseguit oferir per moments, segueix mirant a baix a només dos punts del descens. Però és que tampoc els detalls l’estan acompanyant. La lliga la va començar amb els seus porters empassant-se gols increïbles i impropis de l’elit, i ara, passat mig campionat, veu com els pals, amb els quals s’està estavellant de forma recurrent, li estan impedint de sumar més punts. I és que ningú ha picat més vegades a la fusta que l’equip blanc-i-blau a primera divisió aquesta temporada; fins a deu pilotes al pal ha xutat.

Òbviament, cada partit és una història, i no se sap què hagués pogut passar en cadascun, però si es canvien tots els pals de l’Espanyol per gols, el conjunt perico tindria 12 punts més. Més real és fixar-se en instants d’enfrontaments concrets, que si en comptes d’anar a la fusta la pilota hagués anat a dins el matx hagués quedat segurament liquidat. En l’Espanyol-València (2-2), Darder, al minut 63, va topar amb el travesser, abans de marcar després el 2-1. I en l’Espanyol-Elx (2-2), amb empat a dos, en l’última jugada, al minut 94, Melamed va xutar a la creueta, una diana que sí que hagués estat segur la de la victòria. Aquestes dues accions son quatre punts. D’altra banda, l’Espanyol també ha rebut pals, davant l’Almeria, el Vila-real, l’Osasuna, el Cadis i l’Athletic, però contra els tres primers va perdre, mentre que contra els dos darrers, amb els grocs va empatar (2-2) i amb els roig-i-blancs va guanyar (0-1).

Javi Puado, negat

L’atacant barceloní suma tres dianes en el campionat i podria ser també alguna més si no fos pels pals, n’ha fet quatre, tres en rematades de cap.

Espanyol- Rayo Vallecano (0-2)
Fins a tres pals va acumular l’Espanyol. Tots perdent ja 0-2, això sí. Un xut d’Edu Expósito i dues rematades de Puado van estavellar-se a la fusta.
Celta- Espanyol (2-2)
Amb 0-0 en el marcador, Darder va fer un xut al pal des de fora de l’àrea.
Espanyol - Sevilla (2-3)
L’electrònic reflectia un 0-2 quan Joselu va rematar al pal.
Espanyol- València (2-2)
Amb empat 1-1, Darder es va trobar amb el travesser.
Espanyol - Valladolid (1-0)
Per davant, guanyant 1-0, Puado va vorejar la sentència però va rematar al pal.
Espanyol - Elx (2-2)
En els últims instants, amb 2-2, Melamed va treure’s una fuetada que va impactar a la creueta.
Espanyol- Betis (1-0)
Amb el partit sense gols, Cabrera va topar amb el travesser després d’un cop de cap.
Espanyol - Osasuna (1-1)
Ningú no havia marcat encara quan Puado, de cap, va rematar al pal.

Lesió muscular de Joselu

El màxim golejador, Joselu Mato, que fins dissabte contra l’Osasuna (1-1), partit que no va jugar, havia disputat tots els partits de la temporada, té una lesió muscular. “Les proves fetes a Joselu Mato confirmen que el davanter blanc-i-blau té una lesió als músculs isquiotibials de la cama esquerra i la seva evolució en marcarà la disponibilitat”, va explicat l’entitat periquita. Tot fa pensar que el dorsal 9 no estarà disponible el dilluns dia 13 (21 h), quan l’Espanyol rebrà la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)