Espanyol

Diego Martínez: “L’equip ha fet un molt bon treball, patint quan tocava i creient fins el final”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria sobre la botzina contra l’Elx (0-1) gràcies a un únic gol de Sergi Darder en el 92’. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Victòria molt patida

“Ho vaig dir a la prèvia. L’últim visitant que va venir al Martínez Valero va perdre tres punts. Sabíem que avui ens enfrontàvem a un rival molt complicat, que ho donaria tot. Ens hem hagut de reinventar, hem vingut amb moltes baixes, i dono l’enhorabona i les gràcies a Sergi Darder perquè en altres condicions no podria haver jugat. Té una molèstia en el soli que des d’ahir li ha impedit estar amb normalitat, per tant té el doble de mèrit. Crec que l’equip ha iniciat molt bé el partit, hem merescut el 0 a 1 en els primers deu minuts amb accions molt clares. Després ha tocat defensar bé, sobretot a pilota aturada, però hem cregut fins el final i hem tingut la maduresa de saber esperar el nostre moment”.

Porteria a zero amb Pacheco

“És un treball de tots. Evidentment, quan hem aconseguit la porteria a zero hem guanyat el partit, i això és una cosa que hem de reforçar. Enteníem que avui necessitàvem experiència, regularitat i dotar a l’equip de maduresa que et demanda aquest tipus de partits per gestionar les emocions. Crec que l’equip ha fet un molt bon treball, patint quan tocava i creient fins el final”.

Sistema de joc

“És el que podíem. Gragera, primer partit a primera divisió com a titular, debutaven tres jugadors com a titulars i veníem sense pràcticament cap central. Tampoc volíem afrontar els duels individuals amb un noi molt jove que hagués patit. Tot és opinable i acceptable, però crec que hem trobat aquelles tres o quatre accions, com la del gol, que sabíem que en aquests espais podríem fer mal. A partir d’aquí, sabem que són partits de detalls i, en aquest sentit, crec que el detall ha estat del nostre costat en un tipus de partit molt complex”.

400 aficionats blanc-i-blaus al Martínez Valero

“Me n’alegro molt pels jugadors i, especialment, per l’afició. Té molt mèrit com els periquitos han vingut a recolzar-nos, s’han desplaçat des de molt lluny, han estat en tot moment amb l’equip. La victòria és per a ells i els agraïm. Aquesta victòria és gràcies a tota l’afició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)