Espanyol

El club, quiet

Espanyol. L’entitat blanc-i-blava manté Diego Martínez en el càrrec. Competidors per la permanència com el Sevilla o l’Elx –amb possibilitats matemàtiques encara– sí que canvien l’entrenador

No hi haurà moviments a la banqueta de l’Espanyol. Almenys de moment. En el club blanc-i-blau han decidit quedar-se quiets i continuar confiant en Diego Martínez. La mala marxa de l’equip periquito, que no s’ha enlairat encara des de començament de temporada i que acumula ara tres derrotes seguides que l’han situat a un punt de la zona de descens, havien deixat l’entrenador a la corda fluixa, però finalment no hi haurà canvis. El conjunt es prepara durant l’aturada per a les dotze finals que té davant seu, la primera, a Montilivi, el dia 1 d’abril (14 h), contra el Girona.

Moviments a primera

Altres competidors per la permanència com ara el Sevilla i l’Elx sí que s’han mogut. Els sevillans, que estan dos punts per sobre del descens, van destituir ahir Jorge Sampaoli i van portar en el seu lloc José Luis Mendilibar, que a la tarda ja va dirigir la seva primera sessió. Els il·licitans, pràcticament liquidats, cuers i a 14 punts de la salvació quan en queden 36 per disputar-se, van presentar ahir l’argentí Sebastián Beccacece, que relleva el destituït Pablo Machín.

NOUS TÈCNICS

El Sevilla anuncia José Luis Mendilibar i l’Elx, Sebastián Beccacece
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)