Espanyol

“Hem fet més coses bé que malament. És una decepció”

Sergio González Entrenador de l'Espanyol

Si en l'estrena contra el Getafe havia preferit quedar-se amb el resultat i minimitzar la importància de les formes, Sergio González es va haver d'aferrar ahir a l'actitud del seu equip per minimitzar l'impacte d'una derrota que va acabar sent contundent al Madrigal. “Hem fet més coses bé que malament i és una llàstima que els futbolistes marxin amb les mans buides, perquè han merescut endur-se alguna cosa més”, va explicar el tècnic de l'Hospitalet, que va remarcar el desgast físic dels seus futbolistes contra un rival molt treballat. “El Vila-real té automatismes molt assumits i molt bons, i ens hem hagut de desgastar molt. Ha estat una llàstima, perquè hem tingut a l'abast el 0-2, que hauria sentenciat el partit. I, tot seguit, ha arribat el gol de Soldado, que ens ha fet molt mal.”

Sergio, que va apostar per primera vegada per Gerard Moreno en l'onze titular en detriment de Salva Sevilla, va aclarir que ho va fer per intentar trobar els punts dèbils del Vila-real. “És un equip que intenta tenir la possessió de pilota, i pensàvem que amb dos davanters podríem dificultar la sortida de pilota als centrals i alhora ens permetria buscar l'esquena als laterals.”

Bakambu, devastador

El davanter congolès, que debutava amb el Vila-real, va castigar amb duresa un Espanyol ja castigat i que estava contra les cordes després del gol de Soldado. “La seva entrada els ha donat alegria, ha estat una alenada d'aire fresc per a ells i ens han deixat aclaparats. En aquesta fase del partit és veritat que ens han filtrat més pilotes interiors de les recomanables. Però aquestes coses ja passen en el futbol, i hem de rescatar l'esforç de l'equip”, va explicar el tècnic català, reconeixent el potencial del nou punta groguet.

FATIGA

El tècnic de l'Hospitalet creu que el desgast físic del seu equip va pesar al final

CANVI DE SISTEMA

Sergio va escollir sortir amb dos davanters per pressionar els centrals groguets

BAKAMBU

“La seva entrada ha estat una alenada d'aire fresc per a ells”, va reconèixer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)