Esport i política

Núria Picas, favorita per ser la nova secretària general de l’Esport

Laura Vilagrà, la consellera de Presidència, vol que el càrrec l’ocupi una dona per confirmar que aquesta és la legislatura de l’esport femení

La nova consellera de Presidència, Laura Vilagrà, va reconèixer diumenge en el seu primer acte en un esdeveniment esportiu, la reVolta ciclista a Sant Cugat, que aquesta serà la “legislatura de l’esport femení”. En l’entorn d’ERC i el govern tothom dona per fet, doncs, que la nova secretària general de l’Esport i l’Activitat Física serà una dona. I el nom que en aquests moments està en boca de tothom és el de Núria Picas (1976, Manresa), diputada per ERC i una de les esportistes catalanes més reconegudes en les curses de muntanya. Vilagrà i Picas, totes dues del Bages, tenen una excel·lent relació i, de fet, van coincidir al mateix curs a La Salle de Manresa.

Picas ja va assistir divendres a la cerimònia d’inauguració de la final a vuit de la lliga europea d’hoquei sobre patins que es va jugar a Palau-Solità i Plegamans.

El 2016 la corredora, or al campionat del món d’Ultra-Trail del 2012 i or als Sky Games del 2012, va rebre la Creu de Sant Jordi. El 2015 va publicar el llibre Córrer per ser lliure i l’any següent va protagonitzar el documental Home to home. No ha amagat mai les seves posicions independentistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)