1a divisió

Un Real Madrid de rècord

Primera divisió. El conjunt de Zidane s'imposa amb una superioritat insultant a un Granada inexistent i iguala la marca de 39 partits invicte del curs passat del Barça de Luis Enrique

REAL MADRID 5 GRANADA 0

REAL MADRID:Keylor, Marcelo (Coentrão, 68'), Nacho, Varane, Carvajal, Casemiro, Kroos (James, 46'), Modric, Ronaldo, Isco (Asensio, 50') i Benzema.GRANADA:Ochoa, Tabanou (Ezequiel Ponce, 76'), Gabriel Silva, Lombán, Rubén Vezo, Tito, Sergi Samper, Uche Agbo (Javi Márquez, 60'), Andreas Pereira, Boga (Bueno, 65') i Kravets.GOLS:1-0 (12') Isco. 2-0 (20') Benzema. 3-0 (27') Ronaldo. 4-0 (31') Isco. 5-0 (58') Casemiro.ÀRBITRE:Vikandi Garrido (col·legi basc). Targeta groga a Sergi Samper, Agbo, Gabriel Silva, Tabanou i Casemiro.

De mica en mica, la progressió del nou propòsit del Real Madrid de Zidane va agafant forma. Incorporada la pressió com un element clau, el conjunt madridista va sotmetre com i quan va voler un Granada desarborat i en ple procés de canvi que es va convertir en el convidat idoni en la festa que es va viure ahir al Santiago Bernabéu.

Primer, en els prolegòmens del partit, quan Cristiano Ronaldo va oferir la quarta Pilota d'Or als aficionats madridistes i, posteriorment, amb una golejada que permet a l'equip de Zidane igualar el rècord de 39 partits consecutius sense perdre que havia assolit en solitari el Barça de Luis Enrique la temporada passada.

Amb el retorn en atac del portuguès i Benzema, a més de la novetat de la titularitat d'Isco en detriment de James, el Madrid es va tornar a mostrar com un bloc compromès, seriós en la pressió i efectiu de cara a gol. Fruit d'aquesta intensitat arribaria el primer gol quan encara no s'havia complert el primer quart d'hora de partit, en una acció en què Isco va penalitzar una pèrdua a la zona de construcció de Samper per, després de rebre de Benzema, batre Ochoa en l'un contra un.

Jugant la majoria de temps a camp contrari, els blancs cada cop tenien més ocasions a l'àrea rival amb l'arribada dels homes de segona línia, cosa que va quedar palesa en el 2-0 de Benzema en el minut 20, que, en clar fora de joc, va rematar a plaer una pilota morta que no va blocar Ochoa després d'un xut des de la frontal de Modric.

Sense aturador

Lluny d'abaixar el ritme, el conjunt de Zidane va continuar bolcat a l'atac, generant molt de perill especialment per la banda de Marcelo, un altre dels grans protagonistes de la jornada el dia que complia deu anys del seu debut com a madridista. Precisament, una excel·lent maniobra individual del lateral va acabar amb Tito per terra abans d'enviar una precisa centrada al segon pal que Ronaldo va resoldre de cap sense oposició. Poc després, Isco va completar el seu bon partit amb una nova diana aprofitant una passada mesurada de Modric, posant en evidència la fràgil defensa de cinc del Granada.

Pensant en el proper compromís de lliga contra el Sevilla, el pas pels vestidors va fer que Zidane donés descans a Kroos per James i, poc després, a Isco per Asensio, en aquest cas per un cop que el malagueny havia rebut en el primer temps.

Amb un Granada desconsolat que tan sols va disposar d'una ocasió en l'últim minut de partit, Casemiro va arrodonir la festa amb el cinquè i definitiu gol en una nova errada de marcatge dels andalusos. El Madrid de Zidane està en un moment dolç, ha posat velocitat de creuer i no es vol aturar.

LES FRASES

Estem contents amb la ratxa, són els resultats que volem i és conseqüència de la feina ben feta. El que ens importa, però, és el dia a dia
Estem en el millor moment des que sóc aquí. Cada partit que sumem és una alegria per a tothom