1a divisió

Designat el millor de la lliga

L’àrbitre Alejandro Hernández Hernández va ser designat pel comitè tècnic d’àrbitres de la FEF com el millor àrbitre de primera divisió. El col·legiat de Gran Canària ha obtingut una nota de 9,58 i ha quedat situat al davant de Carlos del Cerro Grande (9,54) i Jesús Gil Manzano (9,46). No ha pesat en el nomenament –que és el resultat d’una classificació que es fa a partir de l’anàlisi dels informadors arbitrals partit a partit– una de les errades que més han fet parlar en aquesta lliga: la diana no concedida al Barça contra el Betis al Benito Villamarín en la jornada 20, en un matx que va acabar amb empat (1-1). En el minut 75 i amb 1-0 favorable al conjunt verd-i-blanc, l’àrbitre no va assenyalar com a gol una pilota que va entrar clarament dins la porteria de l’equip andalús.

Hernández Hernández va parlar de l’acció recentment a Movistar Futbol, i va dir que va “quedar tocadíssim” quan va veure la imatge per televisió. “Està en joc el teu prestigi professional i no haver pogut veure una jugada tan grosserament clara et fa un mal mediàtic i futbolístic important”, va expressar el col·legiat, que es va explicar: “És tan clara l’errada, com clar és entendre que si jo tinc tres persones al davant no ho puc veure i que si el meu assistent té tres persones al davant tampoc ho pot veure. Entenc l’enuig de moltíssima gent de no haver apreciat una jugada tan clara, però és que era materialment impossible que la poguéssim veure.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)