1a divisió

De domini públic

1a divisió. Theo Hernández assegura que està “molt il·lusionat” amb el seu fitxatge pel Real Madrid i que somiava jugar-hi “des de petit”

No és oficial, però el fitxatge de Theo Hernández pel Real Madrid és un secret de domini públic. I des d’ahir, menys secret encara. El jugador, que aquesta temporada ha militat com a cedit per l’Atlético al Deportivo Alavés, ho va donar per fet des de Los Angeles, als Estats Units. Preguntat sobre les seves sensacions per a la temporada que ve al Madrid, el futbolista no es va amagar i va ser clar: “Estic molt emocionat, il·lusionat per jugar amb els millors jugadors del món. Ara, l’única cosa que he de fer és seguir treballant i lluitant”, va assegurar el francès, que va afegir que jugar al conjunt blanc era un somni que tenia “des de petit”.

Theo, doncs, serà el primer fitxatge dels madridistes aquest estiu, i des de la capital espanyola indiquen que es farà oficial quan el club presidit per Florentino Pérez faci efectiva la clàusula de 24 milions pel futbolista, que pertany a l’Atlético. El jugador de 19 anys, que ha fet una sensacional campanya amb l’Alavés, reforçarà la posició de lateral esquerre de l’equip blanc. Amb Marcelo intocable, el defensa ocuparà el lloc de Fabio Coentrão, que ha comptat molt poc aquest curs per a Zinedine Zidane i que s’entreveu de nou a Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)