Internacional

Al centre de les mirades

1a divisió. Karim Benzema, que només ha fet un gol en la lliga, continua, en la seva novena temporada al Real Madrid, qüestionat per gran part del Bernabéu, que diumenge li dedicar una sonora xiulada

Sense estridències, sense brillantor, el Real Madrid va recuperar diumenge el camí del triomf. Després d’encadenar dues derrotes, amb el 3-0 a Las Palmas, el conjunt blanc es va treure la pressió de sobre i va recuperar sensacions, però, tot i això, no va aconseguir que dos dels homes més importants del seu equip hagin arribat a l’aturada de seleccions alleugerits. Són Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, que després d’onze jornades de lliga disputades només han marcat un gol cada un.

Els casos dels dos futbolistes intriguen i estan fent parlar a la capital espanyola, però només l’ariet francès està en el punt de mira del Santiago Bernabéu. A Cristiano –la seva sequera només és en la lliga, ja que en la Champions League és el màxim golejador de la competició, amb sis gols–, el coliseu blanc li està donant suport, mentre que no passa el mateix amb Benzema, que a l’única diana que ha fer en el campionat domèstic només en pot afegir una altra en la supercopa, i diumenge, desafinat com el lusità de cara a porteria, va ser fortament xiulat. “El que volem és seguir treballant i fent les coses bé. El més important és treballar i les ocasions que creem. Segur que marcarà aviat. Hem de tenir tranquil·litat”, va assegurar Zinedine Zidane sobre Benzema. Per al tècnic francès, l’atacant és inqüestionable. De fet és un dels seus protegits, i sempre el defensa. “Per mi Karim és el millor de tots. No marcarà 60 gols, però si que en farà 25 o 30 i ajudarà que se’n marquin uns altres 30 o 40. Em molesta que es parli malament dels meus jugadors, però no ho podem evitar. És el millor amb diferència”, va dir Zizou fa dues setmanes arran de la polèmica que va aixecar un comentari de Gary Lineker, l’exfutbolista i ara opinador a Anglaterra, que va titllar a Benzema de futbolista “sobrevalorat”.

Al Bernabéu, on no marca des del mes d’abril, també són molts els que el tenen al centre de les seves mirades. És la novena temporada del davanter vestint la samarreta del Madrid, però al feu madridista el jugador sempre ha estat discutit, i la seva mala punteria aquest curs carrega de raons els detractors, que diumenge li van tornar a fer saber el seu descontentament amb el seu rendiment. Un un contra un amb el porter malbarat i un cop de cap fallit dins l’àrea amb tot a favor van encendre l’estadi, que el va acomiadar quan va ser substituït en el minut 75 amb una sonora xiulada. “Aquí han xiulat tothom, si et xiulen és que hi ha alguna cosa a millorar”, va dir el seu company Marcelo. “És difícil jugar quan et xiulen, però s’ha d’entrenar com ho fa Benzema, donar la cara com ho fa ell... Els xiulets són part del futbol”, va afegir el lateral brasiler. “Els gols aniran arribant”, va afirmar el capità de l’equip, Sergio Ramos. El davanter també va rebre escalf de la cúpula: “S’ha de tenir calma. Pot estar més o menys inspirat, es pot entendre. És un gran jugador i els gols arribaran en el proper partit”, va asseverar Emilio Butragueño, el director de relacions institucionals del club madridista.

Sense entrar en els plans de Didier Deschamps amb França, Benzema haurà d’esperar fins al 18 de novembre per intentar tornar a cridar un gol, en el derbi madrileny al Wanda Metropolitano contra l’Atlético.

LA FRASE

Ha de seguir treballant. De ben, segur que marcarà aviat, hem de tenir tranquil·litat
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)