Internacional

Carvajal, sense indult

Champions League. La UEFA decideix mantenir els dos partits de sanció al lateral madrileny, que es perdrà així el duel d’anada dels vuitens de final contra el PSG al Santiago Bernabéu

Cop de porta de la UEFA al Real Madrid. Tal com es preveia, el màxim organisme del futbol europeu no va tenir pietat i va confirmar la sanció de dos partits a Dani Carvajal, motiu pel qual el lateral madrileny es perdrà el duel d’anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG, previst pel 14 de febrer.

Així, la UEFA va fer cas omís de la petició del club madridista, que havia recorregut contra la decisió després que el comitè de control i disciplina de l’ens futbolístic va imposar a Carvajal un partit de sanció extra per haver forçat la tercera targeta groga contra l’APOEL a Nicòsia i així passar net a l’eliminatòria de vuitens de final. Un moviment, però, que el delegat de la UEFA va reflectir en el seu informe destacant que el defensa va buscar la sanció de forma intencionada. D’aquesta manera, Zinedine Zidane no podrà disposar del seu lateral dret titular en el primer duel contra l’equip parisenc, que es disputarà al Bernabéu. Una absència que tot fa pensar que serà coberta per Nacho Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)