Internacional

Les bales del Liverpool

Champions League. Amb gols de Mané, autor d’un ‘hat-trick’, Salah i Firmino, els ‘reds’ golegen el Porto a domicili i sentencien l’eliminatòria

PORTO 0 LIVERPOOL 5

PORTO:José Sá, Ricardo, Reyes, Marcano, Alex Telles, Herrera, Sérgio Oliveira, Otávio (Corona, 46’), Brahimi (Waris, 62’), Marega i Tiquinho (Paciencia, 74’).LIVERPOOL:Karius, Alexander-Arnold (Joe Gomez, 79’), Van Dijk, Lovren, Robertson, Milner, Henderson (Matip, 75’), Wijnaldum, Mane, Salah i Firmino (Ings, 80’).GOLS:0-1 (25’) Mané. 0-2 (29’) Salah. 0-3 (53’) Mané. 0-4 (69’) Firmino. 0-5 (85’) Mané.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià).

El Liverpool té un peu i mig, i una mica més, als quarts de final de la Champions League. L’equip dirigit per Jürgen Klopp va etzibar una maneta (0-5) al Porto i va sentenciar l’eliminatòria a falta de la tornada, que s’ha de disputar a Anfield. Ahir a Do Dragão, els reds van golejar els portuguesos impulsats pel seu trident atacant, per les seves bales, Mané, Salah i Firmino. L’extrem senegalès va ser el protagonista absolut de la nit amb un hat-trick.

Va ser ell, de fet, qui va obrir el marcador, amb un xut en què José Sa, l’home que ha arrabassat la titularitat a Casillas, es va empassar. I a partir d’aquí, festival dels de Merseyside: Salah va marcar abans del descans, amb una maniobra estupenda per superar Sá aprofitant un refús del pal a un bon xut de Milner, i ja en el segon temps van acabar de fulminar al seu rival amb tres ràpides transicions: Firmino en va acabar una, i Mané, les altres dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)