Internacional

Neymar, al quiròfan

França. El PSG va anunciar ahir que l’extrem serà intervingut al Brasil i que, per tant, no jugarà la tornada del duel de Champions contra el Madrid i que ja pensa a reaparèixer en el mundial

Copa

Quarts

CHAMBLY - Estrasburg

1-0

1-0 (83’) Doucouré.

PSG - O. Marsella

3-0

1-0 (45’) Di María. 2-0 (48’) Di María. 3-0 (81’) Cavani.

LES HERBIERS - Lens

0-0*

1-0 (5’) Augustin.

Caen - Ol. Lió

20.45 h (beIN)

*Partit resolt en la tanda de penals

Neymar passarà per la sala d’operacions. Després d’un petit estira-i-arronsa, amb Unai Emery obrint una porta a la seva possible presència en la tornada de la Champions contra el Real Madrid, el PSG va tancar el debat amb un comunicat en què anunciava l’extrem paulista serà intervingut quirúrgicament la setmana que ve al Brasil pel doctor Rodrigo Lasmar, que estarà acompanyat d’un dels metges del conjunt parisenc, Gérard Saillant.

Amb el mundial de Rússia a la vista, Neymar serà operat de la fractura al cinquè metatarsià i de l’esquinç de grau 2 que té al turmell i es perdrà el que resta de temporada amb el seu club, amb l’objectiu clar d’estar disponible per al seu país.

Di María respon

Coincidint amb la notícia de Neymar, l’extrem de Rosario va tornar a evidenciar que és el candidat número u a rellevar-lo resolent el partit contra l’Olympique de Marsella amb una actuació formidable. Amb un gran xut amb la dreta, va obrir la llauna abans del descans i tot just reprendre’s el joc va replicar des de l’àrea petita. Ja en el tram final, Cavani, va posar la cirereta a una nit plàcida al Parc dels Prínceps aprofitant una nítida deixada enrere de Julian Draxler per afusellar Mandanda i enviar els parisencs a les semifinals de la copa.

La copa dels modestos

El format del torneig fomenta les gestes dels clubs més petits, i l’edició del 2018 serà recordada per la presència de dos clubs de National (la tercera categoria del futbol francès) en les semifinals. Després de Les Herbiers, que va superar dimarts el Lens en la tanda de penals, ahir va ser el torn del Chambly, club fundat el 1989 per immigrants italians, i que ahir va donar bona fe de l’Estrasburg amb un gol de Lassana Docouré a les acaballes del duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)