1a divisió

Kepa no és suficient

1a divisió. El porter de l’Athletic, que va estar molt a prop de fitxar pel Madrid al gener, s’exhibeix al Bernabéu però no pot evitar el gol de l’empat de Cristiano ja al final

R. MADRID 1 ATHLETIC 1

REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Lucas Vázquez, Marco Asensio (Isco, 69’), Cristiano Ronaldo i Benzema (Bale, 69’).ATHLETIC CLUB:Kepa, De Marcos, Núñez, Iñigo Martínez, Balenziaga, San José, Iturraspe, Lekue (Susaeta, 79’), Córdoba (Muniain, 70’), Raúl García i Iñaki Williams (Aduriz, 85’).GOLS:0-1 (14’) Iñaki Williams. 1-1 (87’) Cristiano Ronaldo.ÀRBITRE:Martínez Munuera (col·legi valencià. Grogues a Lucas Vázquez, De Marcos, San José, Iturraspe i a Iñaki Williams.

VALÈNCIA 1 GETAFE 2

VALÈNCIA:Jaume Domènech, Montoya, Garay, Murillo, Gayá, Maksimovic (Carlos Soler, 61’), Dani Parejo, Guedes, Andreas Pereira (Ferran Torres, 61’), Zaza i Vietto (Rodrigo, 61’).GETAFE:Guaita, Damián Suárez, Djene, Bruno González, Cabrera, Flamini, Fajr, Amath (Antunes, 92’), Portillo (Sergio Mora, 76’), Jorge Molina i Rémy (Álvaro Jiménez, 62’).GOLS:0-1 (16’) Rémy. 0-2 (49’) Rémy. 1-2 (69’) Rodrigo.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Grogues a Parejo, Damián Suárez, Cabrera, Djene, Rémy i Jorge Molina. Vermella directa a Parejo (86’).

Se li complica, a Zinedine Zidane, l’objectiu que havia marcat al seu equip per acabar la lliga, el segon lloc. El Real Madrid no va passar de l’empat (1-1) ahir al Santiago Bernabéu contra l’Athletic i pot veure’s més lluny del subcampionat avui si l’Atlético suma al feu de la Real Sociedad. El punt aconseguit pels blancs, tot i ser in extremis a falta de tres minuts per al final amb un gol de Cristiano Ronaldo, va ser un botí escàs pels mèrits que van fer, ja que van dur a terme una bona actuació; van dominar i van generar múltiples ocasions de gol, neutralitzades pel porter del conjunt basc, Kepa Arrizabalaga.

El sentinella d’Ondarroa, que no va fitxar pel Madrid aquest mes de gener passat perquè Zidane va fer costat a Keylor Navas i no va voler incorporar ningú per la porteria, va ser l’home del partit, protagonista d’un recital d’aturades i intervencions amb les quals va sostenir el seu equip, que va estar a punt de guanyar al feu madridista. I és que l’Athletic va anar al davant gran part del matx, des que Iñaki Williams va avançar-lo amb un subtil toc sobre la sortida de Keylor abans del primer quart d’hora. Aleshores, el matx es va obrir, i va ser el conjunt orientat per Zidane el que amb més claredat va arribar a porteria contrària, tot exigint molt a un Kepa gegant, que va negar-li el gol a Cristiano –que també va topar-se amb el travesser– i a Marco Asensio en múltiples ocasions. Després del descans, el Madrid va continuar atacant, davant d’un Athletic tancat que buscava el contraatac. Mentre Kepa treia aigua, Raúl García va poder sentenciar amb una rematada al travesser, però va ser finalment Cristiano, en desviar amb l’esperó un xut de Modric quan els blancs ja estaven desfermats als últims instants, qui va marcar per fer la igualada amb la qual va acabar l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)