1a divisió

La fe de l’Atlético s’esgota

1a divisió. El conjunt de Simeone cau amb contundència a Anoeta i tenyeix una mica més el campionat de blaugrana. El Màlaga perd en l’últim sospir contra el Llevant i ja és equip de segona

r. sociedad 3 atlético 0

REAL SOCIEDAD:Rulli, Elustondo, Héctor Moreno, Raúl Navas, De la Bella, Rubén Pardo (Zurutuza, 63’), Illarramendi, Canales, Januzaj, Oyarzabal (Juanmi, 71’) i Wellington Silva (Jon Bautista, 83’).ATLÉTICO:Oblak, Juanfran (Vitolo, 54’), Savic, Godín, Versaljko, Thomas Partey (Gabi, 75’), Saúl Ñíguez, Koke, Correa (Fernando Torres, 46’), Griezmann i Gameiro.GOLS:1-0 (27’) Willian José. 2-0 (80’) Juanmi. 3-0 (90’) Juanmi.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi de Castella-la Manxa). Sense targetes.

llevant 1 màlaga 0

LLEVANT:Oier Olazábal, Pedro López, Cabaco (Sergio Postigo, 46’), Rober Pier, Coke, Campaña (Lukic, 83’), Jefferson Lerma, Ivi (Jason, 69’), Morales, Roger i Boateng.MÀLAGA:Roberto Jiménez, Rosales, Luis Hernández, Ignasi Miquel, Miguel Torres, Adrián González, Lacen (Iturra, 69’), Lestienne, Gonzalo Castro (Bueno, 77’), Ideye (Borja Bastón, 83’) i Diego Rolan.GOLS:1-0 (93’) Boateng.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Grogues a Lerma i Adrián González.

betis 1 las palmas 0

BETIS:Dani Giménez, Mandi, Bartra, Amat, Barragán, Guardado, Fabián Ruiz, Junior, Joaquín (Sanabria, 71’), Boudebouz (Campbell, 81’) i Sergio León (Tello, 66’).LAS PALMAS:Raúl Lizoain, Míchel Macedo, David García, Ximo Navarro, Gálvez, Dani Castellano, Etebo, Aquilani (Javi Castellano, 54’), Halilovic (Vicente Gómez, 67’), Nacho Gil (Ezequiel, 84’) i Calleri.GOLS:1-0 (94’) Junior.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Grogues a Mandi, Junior, Sergio León, Ximo Navarro, Nacho Gil i Calleri. Expulsat per doble amonestació Michel (86’).

Se li acaben els arguments, a l’Atlético de Madrid, que es va deixar els punts a Anoeta i ja malgasta les últimes alenades d’aire en una persecució efímera a un Barça que, si no hi ha un guió de ciència-ficció, acabarà coronant-se en la cursa de fons.

En l’enèsim retorn d’Antoine Griezmann a la ciutat que el va cultivar, l’Atlético va xocar contra un rival que d’entrada va demanar el protagonisme, una Real que en el primer acte va tenir la pilota, amb migcampistes segurs com Rubén Pardo i Illarramendi, i que en la represa va saber liquidar el partit al contraatac. Willian José, que ja suma els seus millors registres des que va arribar a la lliga, va aprofitar una passada de l’escumós Adnan Januzaj per afusellar Oblak i obligar l’Atlético a sortir de la seva rigidesa tàctica en un primer acte de clar to txuri-urdin.

Simeone ho va intentar, primer jugant la carta de Fernando Torres i després sacrificant Juanfran per donar entrada a Vitolo, però els bascos van aguantar bé les seves envestides i amb espais van poder facturar una victòria regeneradora, que confirma que el canvi d’inquilí a la banqueta ha canviat la vida de la Real, capaç de contenir l’Atlético i d’extingir-lo en el tram final, aprofitant els espais i l’encert d’un Juanmi que, primer picant-la sobre la sortida d’Oblak i després amb el cap, pràcticament va apagar els llums de la lliga.

El Màlaga, descendit

El conjunt malagueny va certificar ahir al Ciutat de València amb una derrota contra el Llevant el descens matemàtic a segona divisió. Un gol de Boateng al minut 93 va condemnar el Màlaga, que torna a la categoria de plata del futbol estatal després de seu anys a primera. Tampoc pinta massa bé el futur per a Las Palmas. L’equip canari va perdre contra el Betis al Benito Villamarín, també al final, al minut 94 amb una diana de Junior, i veu com la permanència s’allunya a 13 punts, quan només en queden 15 per disputar-se.

LA FRASE

La Real ha fet un molt bon partit, molt concret, i ens han guanyat amb justícia
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO

GRAN DISTÀNCIA

L’Atlético queda a 12 punts del lideratge, quan només en resten 15 per disputar-se
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)