1a divisió

Arias paga els plats trencats

1a divisió. El president del Sevilla, José Castro, va anunciar la destitució a final de curs del director esportiu, alhora que manté la confiança en Montella. “Està convençut de dur l’equip a Europa”, va dir

S’albiraven decisions importants en el Sevilla després de la fatídica final de copa i així va ser. El president del conjunt andalús, José Castro, va anunciar la destitució a final de curs del director esportiu, Óscar Arias, relleu de Monchi l’estiu passat. “Continuarà exercint tasques pròpies amb el primer equip però ja no prendrà decisions en la planificació esportiva. Confiem a tenir un nou director esportiu en un termini màxim d’un mes.” Reunits d’urgència en un consell d’administració que va allargar-se durant més de quatre hores, Castro també va comunicar la continuïtat de Vincenzo Montella, la figura del qual també havia quedat molt tocada després de la derrota al Wanda Metropolitano. “Diumenge quan vam tornar de Madrid vam estar reunits amb ell quasi tres hores i el que ens va dir és que està amb forces, animat i plenament confiat que portarà l’equip a Europa. Ens va transmetre aquesta confiança i aquesta mateixa confiança és la que tenim nosaltres en ell”, va expressar el màxim mandatari del Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)