1a divisió

Caparrós torna per apagar un incendi

1a divisió. El Sevilla decideix prescindir de Vincenzo Montella i s’encomana al tècnic d’Utrera per acabar la temporada amb dignitat

El Ciutat de València va enterrar definitivament l’etapa de Vincenzo Montella a la banqueta del Sevilla. L’italià, que ja venia molt tocat després de la imatge oferta per l’equip en la final de copa, va ser destituït ahir, hores després de ser derrotat contra el Llevant i accentua la crisi que viu el conjunt sevillà, que a principis de setmana ja havia decidit prescindir d’Óscar Arias com a director esportiu.

Joaquín Caparrós, que estava sense equip després d’haver dirigit l’Al-Ahli de Doha l’any passat i dotze anys després d’haver sortit del club, assumeix les regnes del primer equip després d’una reunió exprés ahir amb la directiva i, segons va explicar l’entitat, a final de temporada passarà a ocupar un càrrec encara per determinar en l’organigrama tècnic.

El tècnic d’Utrera haurà d’intentar redreçar una temporada molt irregular, la primera sense Monchi i en què ni Eduardo Berizzo primer, ni després Montella, no han aconseguit donar continuïtat a un projecte acostumat a viure en la zona noble de la classificació. Tot i competir amb molta dignitat tant en la Champions League com en la copa, on només el Barça va frenar la progressió del Sevilla, el conjunt andalús està immers en una lluita amb equips com el Betis i el Girona per rescatar una última plaça d’Europa League i, amb l’italià a la banqueta, tan sols ha sumat 19 dels 51 punts possibles: cinc victòries, quatre empats i vuit derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)