1a divisió

Zidane minimitza el risc

1a divisió. El Real Madrid s’imposa al Leganés en una versió sòbria i farcida de rotacions, en què, dels titulars a Munic, només van tenir minuts Casemiro, d’inici i de central, i Toni Kroos

real madrid 2 leganés 1

REAL MADRID:Casilla, Achraf Hakimi, Vallejo, Casemiro, Theo Hernández, Marcos Llorente, Kovacic (Toni Kroos, 62’), Ceballos, Bale, Benzema (Marco Asensio, 62’) i Mayoral.LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Zaldúa, Bustinza, Siovas, Diego Rico, Rubén Pérez, Brasanac (Naranjo, 90’), Gabriel Pires, El Zhar, Amrabat (Eraso, 9’’) i Guerrero (Beauvue, 62’).GOLS:1-0 (8’) Bale. 2-0 (45’) Mayoral. 2-1 (66’) Brasanac.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Targeta groga a Zaldúa. Expulsat Gabriel Pires amb el partit ja acabat.

Objectiu, no prendre mal. El Real Madrid es va imposar al Leganés al Santiago Bernabéu però la prioritat de Zinédine Zidane va quedar palesa: sortir sense contratemps físics pensant en la tornada de la Champions League contra el Bayern. De fet, el francès ja va deixar fora de la llista al matí els dos centrals titulars, Varane i Sergio Ramos (indispensables per la lesió de Nacho) i Cristiano Ronaldo i va oferir un onze en què només Casemiro, que va jugar a l’eix de la defensa acompanyant Vallejo, es pot considerar titular pensant en la tornada contra els bavaresos.

Però malgrat tot, la nova condició de suplents de Benzema i de Bale va permetre al Real Madrid tenir un onze suficientment potent per superar un Leganés que, després d’haver estat el botxí blanc en la copa, buscava un punt que li atorgués la permanència definitiva. Haurà d’esperar l’equip de Garitano, que va veure com primer Bale, aprofitant una jugada repel·lida de Benzema, i al límit del descans Mayoral, amb oportunisme al segon pal, li van posar lluny del seu abast un partit en què va competir amb enorme dignitat, va generar ocasions clares en la primera part –sobretot una rematada creuada de Guerrero i un xut al travesser d’Amrabat– i en la represa va anotar una diana que li va permetre seguir connectat al joc fins al final. Amrabat, sempre escumós, va arribar a línia de fons després d’una acció col·lectiva i va servir una pilota franca perquè Brasanac afusellés Casilla, ahir beneficiat per la rotació massiva. Tot i l’ímpetu del conjunt pepinero en el tram final, el Madrid no va haver de lamentar ensurts d’última hora en el marcador i sobretot ja pensa en el Bayern sense incidències físiques.

20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)