1a divisió

El subcampionat, en joc

1a divisió. Amb rotacions pensant en el duel europeu de dijous, l’Atlético s’imposa per la mínima a l’Alavés i continua amb avantatge per al segon lloc

ALAVÉS 0 ATLÉTICO 1

ALAVÉS:Sivera (Pacheco, 63’), Alexis, Laguardia, Maripán, Adrián Diéguez, Wakaso (Manu García 79’), Pina, Pedraza, Sobrino, Guidetti (Ibai Gómez, 72’) i Munir.ATLÉTICO:Werner, Thomas, Savic, Lucas Hernández, Vrsaljko, Koke (Godín, 62’), Gabi, Vitolo, Correa, Fernando Torres i Diego Costa (Gameiro, 62’).GOLS:0-1 (78’) Gameiro (p.).ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Grogues a Laguardia, Wakaso, Pedraza, Sobrino, Lucas Hernández, Fernando Torres, Gabi, Costa. Doble amonestació a Correa (95’).

VALÈNCIA 0 EIBAR 0

VALÈNCIA:Neto, Montoya, Gabriel Paulista, Vezo, Gayá, Parejo, Kondogbia, Carlos Soler (Ferran Torres, 81’), Guedes, Rodrigo i Santi Mina (Zaza, 64’).EIBAR:Yoel, Rubén Peña, Paulo Oliveira, Lombán, José Ángel, Pape Diop (Gonzalo Escalante, 72’), Dani García (Joan Jordán, 48’), Pedro León, Orellana, Inui (Ivi Alejo, 84’) i Kike Garcia.GOLS:cap.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Grogues Parejo, Kondogbia, José Ángel, Kike García i Joan Jordán.

Amb tot decidit al davant i al darrere, a la lliga ja només li queda l’al·licient de qui entrarà a Europa. Tot i això, hi ha una altra posició, un títol honorífic, que també s’haurà de dilucidar, que és el subcampionat. L’Atlético i el Real Madrid han manifestat les darreres setmanes que l’objectiu que s’havien marcat per acabar el campionat era aquest, la segona plaça, i el conjunt colchonero va fer al feu de l’Alavés un pas més per assolir-lo. Pensant en el duel d’Europa League contra l’Arsenal de dijous, Simeone va fer rotacions i li va sortir bé, ja que amb un gol de Gameiro de penal –minuts abans Fernando Torres havia fallat una altra pena màxima– el conjunt roig-i-blanc va sortir victoriós (0-1) de Mendizorrotza. L’Atlético té quatre punts més que Madrid, que té un partit menys.

Sense festa a València

El conjunt xe necessitava guanyar l’Eibar a Mestalla per certificar el retorn a la Champions, però no va passar de l’empat (0-0) i haurà d’esperar.

“Ens ho deixarem tot”

Joaquín Caparrós va ser presentat com a nou entrenador del Sevilla per als últims quatre partits de lliga rellevant Vincenzo Montella, acomiadat dissabte a causa dels mals resultats. “Hi ha una plantilla espectacular, amb jugadors contrastats i lluitarem. Ens ho deixarem tot per intentar aconseguir els objectius que el club va posar-se al principi de la temporada”, va explicar el tècnic andalús. El Sevilla, ara mateix és fora d’Europa, és a un punt del setè classificat, i ha de jugar contra la Real Sociedad, el Madrid, el Betis i el Deportivo Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)