Internacional

Egipte confirma que Salah serà al mundial

Mundial 2018. La reunió entre el doctor de la selecció i l’extrem del Liverpool va acabar de confirmar la seva presència

Mohamed Salah estarà entre els 23 egipcis desplaçats fins a Rússia per disputar el tercer mundial de la seva història. Tot i la lesió que té l’extrem del Liverpool, que l’obligarà a estar entre dues i tres setmanes aturat, la federació nacional del seu país va confirmar que continua en els plans del seleccionador, Héctor Cúper. “La reunió entre Salah i el metge de la selecció a l’Estat espanyol ha dictaminat que, amb sort, Mohamed serà a la copa del món”, va proclamar a través del Twiter la federació egípcia sobre el seu referent futbolístic, autor de 5 gols en 5 partits de classificació, camí cap a un mundial en què els egipcis han quedat enquadrats en el grup A amb Rússia, l’Aràbia Saudita i l’Uruguai.

Pendents de Paolo Guerrero

La selecció peruana continua atenta a la determinació final del tribunal federal suís sobre el possible indult al seu golejador Paolo Guerrero, sancionat per haver donat positiu per cocaïna. El seleccionador, Ricardo Gareca, ha deixat oberta la llista de 23 i l’esperarà fins al final (el límit del veredicte és dilluns vinent).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)