Internacional

Neuer reapareix amb el mundial en l’horitzó

Futbol. La federació alemanya ha d’anunciar avui si el porter del Bayern de Munic està en disposició de disputar el campionat després de reaparèixer ahir en la derrota contra Àustria

Manuel Neuer treu el cap pocs dies abans que Alemanya comenci la defensa de la seva corona mundialista. Després de vuit mesos sense posar-se sota els pals, el porter del Bayern, clau en la consecució del mundial del 2014 al Brasil, va participar com a titular en l’amistós que la mannschaft va disputar ahir al Tirol contra Àustria i durant la jornada d’avui la federació alemanya ha de decidir si forma part dels 23 expedicionaris al mundial de Rússia.

Tot i dues bones intervencions del porter de Gelsenkirchen, Alemanya no va aconseguir deixar bones sensacions i, tot i avançar-se en la primera part gràcies a un gol d’Özil, va ser sotmesa per una selecció austríaca molt dinàmica en la segona meitat i que va aconseguir capgirar el marcador en la represa gràcies als gols de Hinteregger, en la sortida d’un córner, i de Schöpf, que va aprofitar una passada enrere de l’interessantíssim Stefan Lainer per batre per segona vegada Neuer.

A més de la reaparició del seu capità, en el combinat de Joachim Löw també va destacar el debut de Nils Petersen, que amb 29 anys i després d’una bona temporada amb el Friburg, va tenir l’oportunitat d’estrenar-se amb la mannschaft, si bé és un dels candidats a abandonar la concentració una vegada Löw anunciï la llista dels 23 futbolistes que viatjaran a Rússia.

LA DADA

252
dies
ha estat Manuel Neuer de baixa, sense disputar cap partit amb el Bayern aquest curs

QUATRE PORTERS

Löw té en nòmina Neuer, Ter Stegen, Leno i Trapp; un dels quatre ha de ser descartat

DEBUT DE PETERSEN

El punta del Friburg, de 29 anys, va estrenar-se amb la ‘mannschaft’

Anglaterra afina els sentits

L’Anglaterra de Gareth Southgate prepara el seu desembarcament a Rússia i ahir va enllaçar el seu novè partit sense perdre imposant-se a un dels participants en la copa com és Nigèria. I ho va fer explotant alguna de les seves millors armes, avançant-se en la sortida d’un córner gràcies a una rematada de cap de Gary Cahill, i va ampliar el seu avantatge gràcies a un xut des de la distància de Harry Kane, nomenat capità del conjunt dels tres lleons després d’una bona temporada amb la samarreta del Tottenham. Alex Iwobi, una de les grans aparicions en el conjunt africà en els últims anys, va difuminar el marcador en la represa en el comiat dels anglesos de Wembley. Els anglesos s’enfrontaran a Costa Rica a Leeds el 7 de juny en l’última prova abans del debut mundialista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)