Internacional

Kompany entra en la llista de Robert Martínez

Mundial de Rússia. El seleccionador belga convoca al central al Manchester City tot i que va haver d’abandonar el partit contra Portugal per lesió

Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica, ha donat aquest migdia la seva llista de 23 jugadors per al mundial de Rússia, que comença el proper 14 de juny. No hi ha sorpreses, més enllà de la ja coneguda absència de Radja Nainggolan, i sí que hi és Vincent Kompany. El defensa es va retirar abans d’hora en l’últim partit dels belgues contra Portugal per una lesió, però Martínez confia en què el jugador del Manchester City es recuperarà per disputar la cita russa. “El seu lideratge és essencial per a nosaltres”, ha dit Robert Martínez, que s’ha marcat el 17 de juny, prèvia al debut de Bèlgica al mundial, com a data límit per a Kompany: “Si aquell dia no està en condicions, no anirà al mundial.” En la reserva hi ha Laurent Ciman, jugador de Los Angeles FC.

Si Kompany es recupera podria fer parella a l’eix de la defensa amb el blaugrana Thomas Vermaelen, que també serà a Rússia.

La llista definitiva de Robert Martínez és la següent:

Porters

Koen Casteels (Wolfsburg), Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool)

Defenses

Toby Alderweireld (Tottenham), Dedryck Boyata (Celtic), Leander Dendoncker (Anderlecht), Vincent Kompany (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham), Thomas Vermaelen (Barça)

Migcmpistes

Yannick Carrasco (Dalian Yifang), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Kevin De Bruyne (Manchester City), Mousa Dembele (Tottenham), Marouane Fellaini (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea), Thorgan Hazard (Borussia Moenchengladbach) , Adnan Januzaj (Real Sociedad), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Youri Tielemans (Mónaco), Axel Witsel (Tianjin Quanjian)

Davanters

Michy Batshuayi (Borussia Dortmund), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)