1a divisió

El Girona jugarà dos amistosos a la Índia

Girona. Es disputaran el 27 i 28 de juliol i seran els primers partits que juga un equip de La Liga en aquell país

El mes vinent, el Girona es convertirà en el primer equip de la lliga espanyola, i el segon de les cinc primeres lligues europees, que juga a l’Índia. Quan acabi l’estada que ha de realitzar a Manchester, viatjarà a aquest país per disputar dos partits, dins del Torneig Toyota Yaris La Liga World. Els partits es jugaran el 27 i 28 de juliol a l’estadi Jawaharlal Nehru de Kochi, la capital de l’estat de Kerala, i els rivals seran el Kerala Blasters, de la Super League índia, i el Melbourne City australià, de la A-League.

En declaracions als mitjans del club, el president del Girona, Delfí Geli, es mostra satisfet per la notícia. “És un honor per al nostre club poder participar en aquest torneig; serà una gran experiència i suposarà la primera vegada que el nostre equip juga fora d’Europa en 88 anys d’història. Serà una magnífica oportunitat de mostrar el futbol que fem als aficionats indis i d’arreu del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)