1a divisió

Cristiano, cada cop més a prop de la Juventus

Mercat. Creixen els indicis que situen el davanter portuguès al club italià la pròxima temporada

Cada vegada són més els indicis que avancen la sortida de Cristiano Ronaldo del Real Madrid. El seu destí seria la Juventus, que ja ha fet moviments per aconseguir els serveis del davanter portuguès. En aquest sentit, la portada d’ahir del diari Tuttosport, amb seu a Tori, ja titulava que el futbolista era “a un pas de la Juve”. El rotatiu aporta detalls sobre l’oferta que la Juventus ha presentat a Cristiano. El contracte seria pels pròxims quatre anys, amb un sou de 30 milions d’euros per temporada.

El creixent distanciament amb els responsables del Madrid fa que el jugador, de 33 anys, s’hagi mostrat propici a donar per tancada la seva etapa al club blanc després de nou anys, tot i que té contracte vigent fins al 2021. De fet, diversos mitjans coincideixen a l’hora de desvelar que el davanter fa un parell de setmanes que busca residència a Torí. Manca, però, que el Madrid doni el vistiplau a l’operació. En aquest sentit, el club dirigit per Florentino Pérez estaria disposat a escoltar l’oferta, però no facilitarà la sortida si no rep la quantitat econòmica que considera que s’ajusta a l’entitat del jugador. A hores d’ara es coincideix a l’hora d’indicar que l’oferta de la Juventus al Madrid és de 100 milions d’euros. La xifra està molt lluny dels 1.000 milions que marca la clàusula de rescissió de Cristiano, però té matisos. I és que, segons apreciava la informació de Tuttosport, hi ha un agregat en el contracte que permet rebaixar considerablement la xifra si l’operació no prové d’un club espanyol, anglès o bé del PSG.

Les creixents expectatives que Cristiano pugui acabar vestint la samarreta biancorena van tenir ressonància en les accions de la Juventus, que ahir van pujar un 7,3% a la borsa. El possible fitxatge, però, presenta alguns interrogants pel que fa al balanç econòmic del club torinès. De fet, el davanter portuguès passaria a ser, de llarg, el futbolista millor pagat de la lliga italiana i multiplicaria considerablement el sou anual d’Higuaín, (7,5 milions i Dybala (7 milions), els dos millor retribuïts del club torinès, segons indicava el setembre passat La Gazzetta dello Sport.

Aquest fet fa que s’especuli amb la possibilitat que la Juve hagi de vendre algun dels seus actuals cracs en cas que arribés Cristiano.

‘TUTTOSPORT’

El rotatiu, amb seu a Torí, titulava ahir a portada que el jugador està “a un pas de la Juve”

OPERACIÓ

El club torinès estaria disposat a pagar 100 milions d’euros pel davanter

MADRID

El distanciament amb Cristiano fa que estigui disposat a valorar l’oferta

El Madrid nega que tingui cap acord amb Mbappé

El Real Madrid va desmentir ahir en un comunicat que tingui cap mena d’acord amb el PSG per fitxar Kylian Mbappé per 272 milions d’euros. El club blanc va qualificar aquestes informacions “d’absolutament falses” i destaca que no ha realitzat “cap ofert ni al PSG ni al jugador”. Acaba el comunicat lamentant que no s’hagi contrastat aquesta informació amb les part afectades.

La reacció del Madrid arriba després que dilluns passat també difongués un comunicat en què negava una informació de TVE en què s’explicava que el club blanc havia ofert al PSG 310 milions d’euros per fitxar Neymar. L’acord amb el jugador brasiler seria per set temporades amb una fitxa anual de 45 milions d’euros. La televisió pública espanyola va rectificar aquesta informació tot i considerar que tenia fonts fiables i va lamentar la confusió creada sobre aquest assumpte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)