1a divisió

Odriozola, al Madrid

Mercat. El conjunt blanc va fer oficial el fitxatge del lateral dret de la Real Sociedad. El defensa basc, de 22 anys, signa per sis temporades

Álvaro Odriozola es va convertir ahir a la tarda en nou jugador del Madrid per a les sis temporades vinents. El lateral dret arriba procedent de la Real Sociedad, on va despuntar fa només un any i mig, quan l’ara entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, li va donar l’alternativa fent-lo pujar del filial de segona B a primera. Des d’aquell moment es va convertir en titular absolut al lateral dret del conjunt basc. Ara el Madrid ha pagat 30 milions d’euros, més cinc en variables, per aconseguir els serveis del defensa. El futbolista arriba amb l’aval del nou tècnic merengue, Julen Lopetegui. L’exseleccionador estatal el va convocar per a la copa del món de Rússia. Va ser la gran sorpresa de la convocatòria, en detriment del blaugrana Sergi Roberto, que va ser baixa. Odriozola és el primer fitxatge de l’era Lopetegui i entrarà en competència directa amb Carvajal, amo i senyor del lateral dret del Madrid en els últims anys. Qui sembla que haurà de canviar d’aires és Achraf. El jove lateral marroquí del planter blanc sortirà cedit o bé traspassat amb una opció de recompra futura.

Més enllà d’això, l’actualitat blanca se centra en el futur de Cristiano Ronaldo, que continua sense aclarir si farà les maletes per anar-se’n a la Juventus o bé jugarà un any més al Madrid. Aquesta setmana serà decisiva per saber el desenllaç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)