Internacional

Onze gols dels jugadors del Barça en el mundial

Mundial. Després del gol de Trippier contra Croàcia, el Tottenham és l’equip més golejador a Rússia, amb dotze gols. El Barça el segueix a un gol

Amb el gol de Samuel Umtiti contra Bèlgica en el primer partit de semifinals, els jugadors del Barça són els segons que més gols marquen en aquest mundial. A falta de dos partits perquè acabi el campionat, onze gols han tingut color blaugrana, un menys dels que han marcat els futbolistes del Tottenham.

Pel que fa al Barça, el màxim golejador és el colombià Yerry Mina, amb els seus tres gols de cap. Per darrere hi ha el brasiler Coutinho i l’uruguaià Luis Suárez, que en van fer dos cadascun abans de ser eliminats en els quarts de final. Han marcat un gol en territori rus Messi, Paulinho, Umtiti i Rakitic, que encara està en competició. El migcampista croat va marcar també dos penals decisius en els desempats que van portar la seva selecció fins a les semifinals.

Amb un gol més que el Barça, després del gol de Trippier contra Croàcia, hi ha el Tottenham de Mauricio Pochettino. Són dotze els gols que han marcat els futbolistes de l’equip londinenc en aquest mundial, amb un protagonisme especial per a un jugador. El màxim golejador de la cita és el seu davanter, Harry Kane, que ha marcat sis gols en territori rus, tres de penal. A més, el jugador de Corea del Sud, Son, va fer dos gols en la primera fase. Han fet un gol també els anglesos Trippier i Dele Alli i el belga Verthongen i en va marcar un abans de marxar cap a casa el danès Eriksen.

Un altre equip que ha proporcionat un bon grapat de gols en la copa del món és el París Saint Germain. De moment, són deu els gols que han marcat futbolistes que pertanyen a l’equip francès, que podrien ampliar-se a onze si tenim en compte que el polonès Krychowiak, que en va marcar un, té contracte amb ell, tot i que l’última temporada ha jugat com a cedit en el West Bromwich Albion. Els deu gols marcats per futbolistes del París Saint Germain, que té en Cavani, Neymar i Mbappé una davantera que fa por, han estat els següents: Cavani (3), Mbappé (3), Neymar (2), Di María (1) i Thiago Silva (1).

Igualat amb el París Saint Germain, amb deu gols, hi ha el Real Madrid. Cristiano Ronaldo, nou futbolista de la Juventus, va marcar quatre gols, tres dels quals contra Espanya en el primer partit. També han marcat en aquest mundial de Rússia, Modric (2), Nacho, Isco, Kroos i Varane (1).

Pel que fa a campionats, fins ara és la Premier League la lliga que més gols ha donat al mundial, amb un total de 43, seguida de la lliga estatal. Han estat 36 els gols que s’han marcat a Rússia a càrrec de futbolistes que juguen a la lliga. Al darrere hi ha la lliga francesa, amb quinze gols.

LA XIFRA

11
gols
han marcat els jugadors del Barça a Rússia, el que més n’ha fet és Yerry Mina, amb tres.

SET GOLEJADORS

Han marcat Yerry Mina, Coutinho, Suárez, Messi, Paulinho, Umtiti i Rakitic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)