1a divisió

L’equació de Simeone

1a divisió. L’Atlético anuncia el fitxatge de Gelson Martins i augmenta els recursos d’una plantilla que ha incorporat Lemar, Rodrigo i Adán i que manté Griezmann i Oblak

L’Atlético va fent. El conjunt colchonero va anunciar ahir el fitxatge de Gelson Martins i continua sumant efectius en una plantilla cada dia amb més recursos. L’extrem portuguès de 23 anys, nascut a Cap Verd, i que aterra al Metropolitano com a agent lliure després de rescindir el contracte amb l’Sporting CP, és la cinquena incorporació en la plantilla blanc-i-vermella després de les de Thomas Lemar, Antonio Adán, Rodrigo Hernández i Nehuén Pérez. “És un noi que està en creixement continu, l’any passat ens hi vam enfrontar a l’Europa League i el vam veure”, va valorar ahir mateix Diego Pablo Simeone des de Singapur, on l’equip disputarà durant aquests dies un torneig en què s’enfrontarà amb l’Arsenal (avui, 13.30 h / beIN) i el París Saint-Germain (dilluns). “Les seves característiques ens poden ajudar, ens donarà competència a la dreta, o fins i tot ens permetrà jugar amb tres al davant. També ens aportarà velocitat, que avui en dia és molt important en el futbol”, va expressar el preparador argentí, que, en els sis anys i mig que fa que dirigeix l’Atlético, probablement no ha tingut entre mans una plantilla amb tant de potencial. I és que el conjunt colchonero només ha perdut una peça important, Gabi, que serà rellevat per Rodrigo, migcampista de 22 anys que acumula dos cursos al Vila-real rendint a un gran nivell i que s’entreveu com un recanvi de garanties i futur per al capità. Els altres dos jugadors que han deixat l’equip, Fernando Torres i Werner, tenien un rol secundari.

Pel que fa a les altes, conviden a l’optimisme ja que, a banda de Rodrigo, Lemar i Gelson, són dos atacants desequilibrants que donaran alternatives a El Cholo, mentre que Adán ja ha demostrat durant cinc campanyes al Betis que és una assegurança sota pals. Nehuén Pérez, central de 18 anys procedent de l’Argentinos Juniors, és una aposta a llarg termini. A més, no seran els últims fitxatges perquè l’entitat madrilenya està treballant en l’arribada d’un davanter centre que ocupi el buit de Gameiro, que anirà al València.

Tot i això, el gran èxit de l’Atlético aquest estiu és haver retingut els seus futbolistes més determinants, Griezmann i Oblak, cosa que permet a Simeone disposar d’un equip de moltíssim nivell. “Després d’un any sense poder fitxar, l’elecció de futbolistes com Costa, Griezmann o Oblak potencia l’Atlético a un lloc privilegiat i haurem de ser nosaltres, en el dia a dia, els que mantinguem aquestes expectatives”, va indicar Simeone. “Sento que el club continua creixent amb força i és determinant per al creixement de l’equip. Hi ha evidències, com ara l’estadi, la capacitat per apropar-nos amb originalitat a competir amb els millors. Ens genera entusiasme”, va concloure el preparador, al capdavant d’un Atlético al qual costarà, encara més, resoldre-li l’equació.

LES FRASES

Després d’un any sense poder fitxar, l’elecció de futbolistes com Costa, Griezmann o Oblak ens potencia a un lloc privilegiat

EL NOU REFORÇ

Sento que el club continua creixent amb força i és determinant per al creixement de l’equip
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO

LA DADA

L’internacional portuguès Gelson Martins, de 23 anys, és un extrem molt ràpid i hàbil
3
baixes
té l’Atlético aquesta campanya respecte a la passada: Gabi, Fernando Torres i Axel Werner

Una operació embolicada

El fitxatge de Gelson pot acabar portant cua. El futbolista aterra lliure al club blanc-i-vermell, amb el qual signa per cinc cursos, després de rescindir el contracte amb l’Sporting CP de forma unilateral a causa dels incidents causats per un grup d’aficionats del club lusità que el maig passat van assaltar el vestidor de l’equip durant un entrenament i van agredir diversos integrants de l’equip. L’Sporting CP, però, no accepta aquesta desvinculació i portarà el cas a la FIFA. Fins ahir l’Atlético va intentar negociar amb l’entitat portuguesa, a la qual haurien arribat a oferir 15 milions pel jugador, refusats pel club de Lisboa, i finalment el club colchonero va anunciar que Gelson arribarà com a agent lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)