1a divisió

Embolic a la vista

1a divisió. L’Sporting CP denuncia l’Atlético davant la FIFA i exigeix el pagament d’una indemnització pel fitxatge de Gelson Martins

El fitxatge de Gelson Martins per l’Atlético continua sent un embolic, tot i haver-se fet oficial ja. El club colchonero va anunciar dimecres la contractació del futbolista portuguès com a agent lliure després que aquest rescindís el seu contracte amb l’Sporting Club de Portugal de manera unilateral a causa dels incidents causats per un grup d’aficionats del club lusità que el maig passat van assaltar el vestidor de l’equip durant un entrenament i van agredir diversos integrants del conjunt. L’Sporting, però, no accepta aquesta desvinculació i ahir va anunciar que denuncia l’Atlético davant de la FIFA i que reclama ser indemnitzat per l’entitat roig-i-blanca i també pel jugador, a la vegada que sol·licita sancions esportives per a tots dos. El club madrileny va intentar negociar amb el lisboeta, per tal d’arribar a un acord per un traspàs, però com que no es va produir va optar per fitxar Gelson com a lliure. En el comunicat, el club portuguès va qualificar d’“inacceptable” el comportament de l’Atlético en l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)