1a divisió

La resposta de Klopp

Premier. El tècnic del Liverpool no oblida la final de la Champions i critica durament Sergio Ramos. “Va ser despietat i brutal”, assegura

Jürgen Klopp no oblida la final de la Champions perduda fa dos mesos contra el Real Madrid i va criticar durament Sergio Ramos, objecte de controvèrsia en aquell partit arran de l’acció de la lesió de Salah. “Si ho tornes a mirar i no ets del Madrid, aleshores penses que és despietat i brutal”, va manifestar Klopp. “Si ajuntes totes les accions de Ramos, i he vist futbol des que tinc cinc anys, veuràs que passen moltes coses amb Ramos”, va seguir l’entrenador alemany. “No crec que ens torni a passar res semblant: que el nostre porter rebi un cop de colze [acció també protagonitzada per Ramos], que el nostre golejador sigui llançat a terra com si fos un lluitador i després que ens guanyin el partit”, va indicar Klopp, que va sentenciar: “Ramos va dir moltes coses que no em van agradar. Ell estava com dient: «Què volen? És normal!»”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)