1a divisió

Inici de gira accidentat

El Real Madrid va aterrar ahir a Miami per iniciar la seva gira de pretemporada. El conjunt de Lopetegui, que s’ha emportat a terres nord-americanes un total de 32 futbolistes, va tenir una estrena accidentada després que una tempesta elèctrica interrompés la primera sessió d’entrenament. Si no hi ha cap impediment, l’equip madridista s’haurà entrenat a la tarda –una de la matinada a Catalunya– sobre la gespa del Hard Rock Stadium, escenari del primer partit de la gira contra el Manchester United de Mourinho, a les dues de la matinada de dimarts a dimecres. Finalitzada aquesta primera etapa, el Madrid posarà rumb a Washington per enfrontar-se a la Juventus durant la matinada del dissabte 4 al diumenge 5. Finalment, els de Lopetegui tancaran la gira amb un darrer amistós contra la Roma a Nova Jersey la matinada del dimarts 7 al dimecres 8.

Carvajal elogia Julen

Aprofitant els seus darrers dies de vacances, el lateral madrileny va concedir una entrevista al diari El Gráfico del Salvador en què va fer especial èmfasi a la figura del seu nou tècnic: “Sempre he envejat Lopetegui. Comparteixo la seva manera de veure el futbol, és un entrenador que treu el màxim de cada jugador, ens anirà molt bé. Ja tinc ganes de posar-me a les seves ordres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)