1a divisió

Els camins cap al Bernabéu

1a divisió. La Premier League afronta els seus darrers dies de mercat i el Real Madrid esgota les seves possibilitats de rematar l’operació per Courtois, que ja hauria dit a Sarri que vol marxar

El Madrid té 72 hores per tancar la incorporació de Thibaut Courtois. Encara que tots els camins apunten al Bernabéu, falta que la negociació entre Flotentino Pérez i el Chelsea prosperi i el mandatari blanc pugui satisfer el seu vell desig de reclutar el porter belga per a la seva causa.

Els fets sumen per al conjunt de Chamartín, però les hores apressen una operació que ha d’acabar fent desembarcar el quart porter al vestidor del Real Madrid i sobretot una situació delicada: la d’un Keylor Navas que ni tan sols amb tres Champions League a la butxaca ha estat capaç de garantir-se un escenari hegemònic.

I a més, Florentino Pérez ha de decidir quant desemborsa per un porter quan les necessitats del seu equip apunten en una altra direcció. “Serà molt difícil fer els 50 gols que garantia Cristiano Ronaldo”, exemplificava ahir Toni Kroos.

I és que encara que acaba contracte el 2019 i a partir del gener podrà negociar amb qui vulgui, el Chelsea està tenint dificultats per assegurar-se un relleu de garanties (Kasper Schmeichel i Jordan Pickford valen xifres milionàries) i tampoc vol regalar un dels millors porters del món. Satisfer les exigències del propietari del club blue, Roman Abramòvitx, és l’últim escull per desbloquejar una operació que comença a estar assumida dins del vestidor del conjunt londinenc, encara que ahir David Luiz sostenia que volen seguir comptant tant amb Courtois com amb Hazard. “No vull sentir res del seu agent, només de Courtois mateix. Només necessito futbolistes que estiguin al màxim de motivació”, va dir diumenge Maurizio Sarri, deixant entreveure que no posaria bastons a les rodes d’una possible sortida. I segons ESPN, el mateix Courtois hauria posat paraules a un desig que ja fa temps que li ronda pel cap, el de tornar a Madrid, on viuen el seus fills. Aquesta vegada, però, per canviar de samarreta i, després d’haver lluït la de l’Atlético durant tres temporades, vestir de blanc. El temps s’esgota, però uns 35 milions d’euros seran suficients per desbloquejar un fitxatge que ja comencen a tenir assumit a totes dues bandes.

COMPRENSIU

Maurizio Sarri ha insinuat que no posarà impediments als desitjos del belga

Luka Modric aterra a Madrid en plena incertesa

Mentre el Madrid veu com Courtois se li posa molt de cara i mentre continua escrutant el mercat a la recerca d’algú amb prou bona planta per ocupar el buit de Cristiano Ronaldo, segueix mirant amb angoixa Luka Modric, per qui l’Inter sospira. Encara sense haver proclamat obertament les seves intencions, el migcampista croat va aterrar ahir a Madrid per reintegrar-se als entrenaments mentre a Itàlia insisteixen que hi ha una possibilitat ferma que acabi convertint-se en neroazzurro abans del tancament del mercat, en una oferta que inclouria un retir daurat al futbol xinès (el 70% de l’Inter pertany a capital xinès). De fet, la Gazzetta dello Sport afirmava ahir que Modric ja hauria traslladat el seu desig de marxar a un Florentino que, de moment, només s’ha pronunciat per reclamar els 750 milions de la clàusula de rescissió per a qui vulgui endur-se el seu cervell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)