1a divisió

Kepa desencalla l’arribada de Courtois al Real Madrid

1a divisió. El Chelsea deixarà l’Athletic sense porter una vegada executi la clàusula de 80 milions d’euros i acceptarà la proposta perquè el belga acabi desembarcant al Bernabéu

El ball de porters ja és una realitat. Thibaut Courtois es convertirà abans que acabi el mercat de fitxatges en la Premier League (9 d’agost) en nou porter del Real Madrid, i la seva onada expansiva arribarà fins a Bilbao, on l’Athletic es quedarà sense el seu porter titular i un dels grans projectes de futur del club, una vegada el Chelsea aboni els 80 milions d’euros de la clàusula de rescissió del porter basc, que paradoxalment va estar a punt d’aterrar a al Bernabéu en l’últim mercat d’hivern, i només la negativa de Zinedine Zidane el va empènyer a quedar-se i renovar amb el conjunt biscaí, en un acord en què també es va ampliar la seva clàusula de rescissió.

Pocs mesos després d’haver rubricat la seva continuïtat, Kepa va tornar a fer les maletes i ja ahir es va desplaçar fins a Madrid, des d’on volarà fins a Londres una vegada el conjunt de Stamford Bridge el converteixi en el porter més car de la història del futbol i deixi l’Athletic amb 80 milions d’euros per afrontar algunes de les operacions que fa temps que anhela (Ander Herrera, Azpilicueta, Monreal o Oyarzabal, que té una clàusula de 60 milions d’euros).

Després d’haver sondejat porters del mercat local com Jordan Pickford, Kasper Schmeichel o James Butland, el Chelsea acaba fent un esforç descomunal pel jove porter de l’Athletic i acceptarà els 35 milions d’euros per enviar Courtois, a qui només li queda un any de contracte, a Madrid. Amb el belga, el problema que tindrà Florentino Pérez és trobar solució a una porteria superpoblada amb Keylor Navas, Kiko Casilla i el jove Andrei Lunin.

DESORBITANT

El basc es convertirà en el porter més car de la història, rere Alisson

MOVIMENT

El porter de l’Athletic va viatjar a Madrid, des d’on volarà a Londres

Kovacic s’exercita amb normalitat

De moment no hi ha rebel·lió. Tot i els rumors que apuntaven a una possible campanya de Mateo Kovacic per forçar la seva sortida del club, el migcampista croat va presentar-se ahir a la ciutat esportiva de Valdebebas i va exercitar-se amb normalitat en espera de moviments que esvaeixin un futur que ell ja ha manifestat que desitja que sigui lluny del Bernabéu per tal de tenir més continuïtat que fins ara.

El tècnic blanc, Julen Lopetegui, no sembla disposat a obrir-li la porta de sortida i de les seves paraules es dedueix que vol donar-li més jerarquia en l’equip. “És un futbolista que m’agrada, i molt”, va proclamar des dels Estats Units el basc, al mateix temps que el rumor d’una possible cessió al Chelsea continua emboirant el futur del jove migcampista, subcampió del món amb Croàcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)