1a divisió

“És un somni, soc un madridista més”

1a divisió. Thibaut Courtois es mostra exultant en la seva presentació de blanc tot i el seu passat ‘atlético’

“Els que em coneixen de veritat saben que aquest era el meu somni des que era petit. Des d’avui soc un madridista més.” Alt i clar, amb un castellà que no ha perdut nitidesa després de quatre anys en la Premier League, Thibaut Courtois (Bree, Bèlgica, 1992) va professar el seu amor pel color blanc sense exhibir retrets pel seu passat atlético.

Malgrat que pesen en el record les seves imatges cantant en contra del Real Madrid i que encara avui al Wanda Metropolitano llueix una placa commemorativa recordant els 154 partits que el belga va disputar com a colchonero, el nou porter del Madrid es va treure la careta en la seva presentació i va besar repetides vegades el seu nou escut. “Tinc molt de respecte per l’Atlético, però ara mateix estic on vull estar, molt content i desitjant guanyar tots els títols possibles”, va pronunciar el porter format en el Genk, i que aterra al Real Madrid enmig del terratrèmol que pot generar la seva convivència amb Keylor Navas al vestidor blanc. “Quan vaig marxar al Chelsea també hi havia Petr Cech i ningú em garantia jugar. És bo que hi hagi competència, i l’únic que he de fer és esforçar-me al màxim per convèncer l’entrenador”, va proclamar el nou fitxatge blanc, mentre que Navas també va mostrar la seva determinació per quedar-se al club i intentar retenir la seva condició de titular. “Ara mateix tinc les mateixes ganes de morir-me que de marxar del club”, va sorprendre el costa-riqueny en declaracions a Onda Cero i la SER. Ara el club blanc haurà de decidir com aprima una nòmina en què ara mateix hi ha quatre porters: Courtois, Navas, Casilla i Lunin.

Kovacic, il·lusionat

“És molt estimulant estar en un club així, i no puc esperar el moment de posar-me en marxa i intentar recompensar els aficionats”, va dir el croat en la seva arribada al Chelsea i trepitjant per primer cop Stamford Bridge.

FRASES

És un dia gran per al madridisme perquè arriba un dels millors porters del món
Florentino Pérez
PRESIDENT DEL REAL MADRID
Quan vaig anar al Chelsea hi havia Cech i no tenia el lloc fix. La competència és important
Thibaut Courtois
PORTER DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)