Internacional

L’Atlético supera el Madrid a la pròrroga a la supercopa d’Europa (4-2)

Continental. Dos grans gols Saúl i Koke en el temps extra i un doblet de Diego Costa comporten la victòria dels homes de Diego Simeone, malgrat la remuntada inicial blanca amb dianes de Benzema i Sergio Ramos, de penal

L’Atlético s’ha endut aquesta nit la supercopa d’Europa a la pròrroga amb dos gols de Saúl i Koke després que un doblet de Diego Costa hagi neutralitzat la remuntada inicial del Real Madrid en els 90 minuts del partit. L’etapa de Julen Lopetegui comença amb mal peu, sense encadenar el títol per tercera temporada consecutiva i la derrota per 4-2.

El partit ha tingut un inici impactant perquè tan sols s’havien disputat 50 segons quan Diego Costa ha superat Ramos i Varane abans de treure’s una canonada amb poc angle, imparable per a Keylor Navas. El Madrid s’ha fet amb el control del joc i Oblak ha evitat l’empat en el minut 17 en un toc d’esperó de Marco Asensio. L’1-1 ha arribat en el 26’ amb una centrada llarga de Bale des de la dreta i el toc de cap de Benzema al segon pal.

La remuntada del Madrid ha acabat d’agafar forma en el 63’ amb un córner i el braç estirat de Juanfran. L’àrbitre ha xiulat penal i Sergio Ramos no ha perdonat. La supercopa no ha comptat amb el recurs del VAR. L’avantatge ha durat un quart d’hora amb una sèrie de mals rebutjos dels laterals blancs i la pilota acabant a les botes de Correa, que s’ha desfet de dos rivals dins l’àrea abans d’assistir Diego Costa en el 2-2. Marcelo ha tingut el tercer en l’últim instant, però el partit se n’ha anat a la pròrroga.

L’Atlético s’ha tornat a avançar en el 98’ en una jugada en què Ramos i Casemiro s’han complicat la vida dins l’àrea, Thomas els ha pres la cartera i la centrada ha trobat una volea perfecta de Saúl al fons de la xarxa. Sense temps a assumir-ho, de nou poca coordinació de la reraguarda blanca i la pilota per a l’arribada de Koke, que ha connectat de primeres per fer el 4-2.