1a divisió

Partits de lliga amb el Barça i el Madrid es jugaran als EUA

LFP. Javier Tebas arriba a un acord promocional amb una societat nord-americana que inclou jugar un partit de primera divisió cada temporada a l’altra banda de l’Atlàntic

La LFP i la multinacional Relevent han arribat a un acord segons el qual alguns dels partits de primera divisió es podrien disputar en estadis dels Estats Units a partir de la temporada vinent amb finalitats promocionals en el mercat dels EUA i del Canadà. El Barça i el Madrid, com a equips amb més impacte mediàtic i comercial, serien els equips més susceptibles de jugar a l’altra banda de l’Atlàntic, però la mesura podria afectar sobre el paper a qualsevol altre equip.

S’ha creat la societat LaLiga North America, un dels objectius de la qual és la disputa d’un partit de temporada oficial als EUA. Queda aclarir la reacció dels clubs –previsiblement no tindrà cap bona acollida, tal i com està d’atapeït el calendari– i com s’articularà el caràcter de local i visitant dels equips. Relevent ja ha treballat com a promotor de la International Champions Cup, que ha aconseguit omplir els estadis. La nova empresa està participada al 50 per cent per la part nord-americana i l’espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)