Més futbol

Sarabia sentencia per la via ràpida

E. League. Dos gols i una assistència del madrileny en la primera part sentencien una eliminatòria en què els de Machín acaben golejant

Pablo Sarabia continua acumulant focus a Sevilla. En ple debat sobre la seva renovació i amb una clàusula de rescissió més que assequible per a equips interessats (18 milions d’euros), el migcampista madrileny va ser factor diferencial perquè el Sevilla, que duia un escàs 1-0 de l’anada al Pizjuán, no patís ni un sol ensurt en la seva visita a Lituània, a un estadi amb gespa artificial i contra un Zalgiris que, encara que poc, quan va arribar en l’anada va generar força perill.

En la línia de set dies enrere, i amb un onze molt similar, els sevillistes van gaudir de tot el govern del joc i a sobre van tenir la lucidesa per definir aviat, sense donar rèplica al conjunt lituà. Sarabia, lúcid dins l’àrea, va entregar en safata el primer a Nolito abans de desfermar el seu propi recital, primer reblant una centrada d’Aleix Vidal i posteriorment culminant una bona acció col·lectiva amb un xut des de la frontal al pal curt per convertir en una anècdota el pas de l’equip de Pablo Machín pels països bàltics. Guilherme Arana i un cop més Nolito, ja en la represa, acabarien arrodonint un victòria sòlida (5-0).

Ara, els andalusos s’enfrontaran al Sigma Olomuc de la República Txeca, en l’últim escull que tindran abans de la fase de grups de la seva competició fetitxe, l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)