Internacional

De Bruyne estarà tres mesos de baixa

Premier. L’internacional belga es va fer una lesió al lligament del genoll dret durant l’entrenament del Manchester City dimecres

Kevin de Bruyne estarà tres mesos de baixa després d’una lesió de genoll que es va fer dimecres durant l’entrenament amb el Manchester City. D’aquesta manera, el vigent campió de la Premier League perd un futbolista capital en la concepció futbolística de Pep Guardiola i que sobretot sota la tutela del tècnic de Santpedor havia assolit el seu millor nivell. “El trobarem a faltar segur perquè és un futbolista molt difícil de reemplaçar, però ho intentarem amb totes les nostres forces”, va dir el tècnic català, que ja havia advertit el futbolista que s’agafés unes vacances que no ha acabat tenint després d’aconseguir el tercer lloc en el mundial de Rússia, fita històrica per a la seva selecció.

L’internacional belga, que la temporada passada va marcar 12 gols i va repartir 21 assistències, va entrar en la segona meitat del partit inicial de la Premier League contra l’Arsenal a l’Emirates Stadium. Ara es perdrà l’estrena, per exemple, de la Champions League, i també se saltarà partits d’alta volada amb el conjunt de Manchester, com el derbi contra el United, el clàssic contra el Liverpool o un duel directe contra el Tottenham. De moment Guardiola haurà de sobreviure sense ell demà a l’Etihad contra el Huddersfield.

FRASE

Trobarem a faltar De Bruyne, és un futbolista molt difícil de reemplaçar, però ho intentarem
Pep Guardiola
ENTRENADOR DEL MANCH. CITY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)