1a divisió

Victòria plàcida del Madrid contra un Getafe inofensiu (2-0)

Futbol. Carvajal i Bale donen els tres punts al conjunt de Lopetegui

Després de perdre la supercopa d’Europa a mans de l’Atlético, el Madrid de Lopetegui ha aconseguit la primera victòria de l’era post-Cristiano, i ho ha fet contra un Getafe que no ha creat perill a la porteria de Keylor Navas. Gareth Bale ha enviat una pilota al travesser en una centrada de Marcelo en el minut 16, però ha estat Dani Carvajal qui ha obert la llauna. El lateral ha recollit un mal rebuig del porter del Getafe per fer el primer del Madrid de Lopetegui. Els blancs han domiant clarament davant un Getafe que no s’ha apropat a l’àrea de Keylor Navas en tota la primera meitat.

Després de la represa, recuperació de Marco Asensio que ha centrat per a Bale i el gal·lès, amb un fort xut, ha marcat el 2-0. Asensio ha enviat una pilota al pal poc després, mostra del domini brutal del Madrid. Els de Lopetegui han buscat ampliar l’avantatge però el marcador ja no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)