1a divisió

Els futbolistes es plantegen fer vaga si Tebas no rectifica la decisió de jugar un partit als Estats Units

Futbol. Els capitans dels equips de primera divisió es queixen de la decisió i no descarten aturar la competició

El president de l’Associació de Futbolistes d’Espanya (AFE), David Aganzo, ha explicat en roda de premsa que els futbolistes de primera divisió estan disposats a fer vaga si LaLiga no revoca la decisió de jugar partits de competició oficial als Estats Units. L’AFE s’ha reunit aquesta tarda amb els capitans dels equips de primera i han acordar que, si després de reunir-se amb els responsables de LaLiga, l’organisme no canvia la seva postura, aniran “fins el final”. “Nosaltres tenim diversos problemes. Necessitem arreglar-los amb la patronali els explicarem tots els nostres problemes. Si a partir d’aquí, no responen, hem d’arreglar la situació. Estem convençuts d’arribar fins el final”, ha afirmat Aganzo sobre la possibilitat de fer vaga. A més, el president de l’AFE ha assegurat que és “una falta de respecte” que decisions com questa és prenguin de manera “unilateral”.

Aganzo ha assegurat que l’acord ha estat “unànime” entre els futbolistes tot i que admet que alguns clubs “estan a favor i alguns en contra”. El president de l’AFE reclama que s’imposi “el sentit comú”: “Estem parlant d’un acord que té una vigència de 15 anys i que s’ha pres sense consultar.” “Li dic a Javier Tebas que un dia es vesteixi de curt i es posi a la pell d’un futbolista”, ha assegurat Aganzo.

La reunió s’ha celebrat aquesta tarda a la seu de l’AFE a Madrid i ha comptat amb els capitans Sergio Busquets i Sergi Roberto, per part del Barça i Leo Bastistao per part de l’Espanyol. El Girona no ha pogut enviar-hi cap representant per problemes logístics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)