1a divisió

Griezmann, Oblak i poc més

1a divisió. Un solitari gol del francès a la sortida d’un córner i una aturada clau del porter van donar el primer triomf del curs a un Atlético gris contra un Rayo valent

ATLÉTICO 1 RAYO 0

ATLÉTICO:Oblak, Lucas Hernández, Godín, Savic, Juanfran (Thomas, 36’), Saúl, Rodri, Thomas Lemar, Correa (Koke, 66’), Diego Costa i Griezmann (Gelson Martins, 76’).RAYO:Alberto García, Álex Moreno, Abdoulaye Ba, Jordi Amat, Advíncula, Elustondo, Comesaña (José Ángel, 69’), Álvaro García (Sergio Moreno, 77’), Trejo, Kakuta (Medrán, 69’) i Embarba.GOLS:1-0 (63’) Griezmann.ÀRBITRE:González González (col·legi de Castella i Lleó). Grogues a Koke i Álvaro García.

ALAVÉS 0 BETIS 0

ALAVÉS:Pachecho, Rubén Duarte, Laguardia, Maripán, Martín, Wakaso, Manu García, Jony (Twumasi, 87’), Ibai Gómez, Rubén Sobrino (Burgui, 73’) i Borja Bastón (Guidetti, 64’).BETIS:Pau López, Feddal, Bartra, Mandi, Júnior Firpo, Francis Guerrero (Tello, 76’), Guardado, William Carvalho (Boudebouz, 82’), Inui (Sanabria, 61’), Canales i Loren.ÀRBITRE:González Fuertes (col·legi asturià). Grogues a Wakaso, Manu García, Martín, Bartra.COMENTARI:L’Alavés i el Betis van estrenar el seu caseller de punts aquesta temporada amb un empat just i amb una meitat per a cada equip.

En un estiu agitat que permetrà a priori que l’Atlético faci un salt qualitatiu notori, sens dubte la continuïtat d’Antoine Griezmann va ser la millor notícia que va rebre la parròquia blanc-i-vermella. L’atacant francès, que va supeditar aleshores el seu futur en el conjunt matalasser a canvi d’un projecte guanyador, comença a respondre a la confiança rebuda com millor sap, desequilibrant partits en les nits més fosques del seu equip. L’últim cas, el d’ahir contra un Rayo ferm i determinat al qual tan sols li va mancar una major capacitat resolutiva per treure alguna cosa positiva del Wanda Metropolitano.

El conjunt de Míchel, molt allunyat de la pobra versió oferta en el debut de la primera jornada, va posar contra les cordes un rival que es va mostrar incapaç de donar resposta a l’ordre i la solidesa en el joc posicional plantejat pels de Vallecas. Tan sols en una acció a pilota aturada va trobar el camí del gol l’Atlético quan el rum-rum començava a fer acte de presència a la graderia del Wanda. Servei de cantonada que va perllongar Savic en el segon pal i Griezmann, més hàbil que ningú, va posar la punta de la bota per superar Alberto García.

Amb mitja hora de joc al davant, els visitants van monopolitzar el joc i les ocasions contra un Atlético superat que va veure’s abocat a les intervencions miraculoses d’Oblak per sumar el primer triomf en el campionat.

L’Atlético de Simeone va acabar respirant alleujat en una nit per oblidar que va acabar de la millor de les maneres, amb la plantilla oferint la supercopa d’Europa.

LES FRASES

Hem de somiar i heu de donar-nos suport perquè hi haurà moments difícils i d’alegria. Serà un any gran, tenim molta il·lusió
No ens deixem endolcir les oïdes. L’únic que coneixem a l’Atlético és treball, unitat i compromís
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)