1a divisió

Sense futbol a Vallecas fins a mitjan mes d’octubre

1a divisió. L’estadi del Rayo Vallecano romandrà tancat per qüestions de seguretat a causa de les obres que s’hi estan fent. Així ho va pactar el club ahir amb La Liga i la comunitat de Madrid

La primera divisió no trepitjarà Vallecas com a mínim fins a mitjan octubre. Així ho van dictaminar en una reunió a tres bandes el Rayo Vallecano, La Liga i la comunitat de Madrid, que accepten la mesura de tancar l’estadi, propietat de l’organisme governamental, a causa de problemes de seguretat.

Encara que l’escenari gaudia dels certificats mínims que reclama la lliga, i d’haver allotjat la jornada inaugural amb la visita del Sevilla, la constructora Fonsan havia demanat una pròrroga en la reforma d’alguns sectors de l’estadi i ha hagut de ser concedida, acceptant el tancament de l’estadi, segons va anticipar ahir el diari Marca.

A diferència de clubs com ara la Real Sociedad o l’Osca, que sí que havien demanat jugar els primers partits a domicili a causa de reformes als seus estadis, el Rayo pensava que podia compaginar el dia a dia de les obres, que han d’eliminar problemes d’humitats i de millor condicionament de les tribunes i les cobertes, amb la disputa dels partits, però l’experiència del partit inaugural ha forçat una mesura d’urgència. Sobretot després que el dia del Sevilla un nen caigués per un forat en una zona de runes, cosa que va fer que alguns aficionats fessin públic l’estat del recinte, que ara quedarà tancat perquè els aficionats no corrin cap risc en l’accés a les seves localitats.

L’Espanyol, afectat

Els periquitos havien de visitar Vallecas el 28 de setembre, però ara queden a mercè de quina serà l’alternativa a un problema que de moment s’ha cobrat la suspensió del Rayo-Athletic Club que havia de tenir lloc dissabte vinent, tal com va informar La Liga.

Jugar a porta tancada, utilitzar un altre estadi de la comunitat de Madrid, o invertir l’ordre del calendari, fet que suposaria que el Rayo jugaria durant dos mesos consecutius lluny de casa, són algunes de les possibles alternatives que podrien cosir el problema de les obres de l’estadi de Vallecas, que en el seu retorn a primera, de moment, no podrà gaudir de futbol.

INCIDENT

La mesura ha estat impulsada per la caiguda d’un nen en una zona de runes

SUSPENSIÓ

La Liga va anunciar l’ajornament del Rayo-Athletic de dissabte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)