1a divisió

Florentino mira de tapar sense èxit la incapacitat de fitxar una estrella

Mercat. El president del Real Madrid intenta treure pit pels fitxatges fets en la presentació del premianenc Mariano

El mercat es tanca avui i el Real Madrid no ha estat capaç de fitxar una gran estrella per tapar l’adeu de Cristiano Ronaldo. Ni Mbappe, ni Hazard, ni Neymar ni Lewandowski. Avui en la presentació de Mariano ha intentat treure pit de la planificació esportiva, de forma poc creïble. “Teníem una plantilla excepcional i hem aprofitat el temps per reforçar les línies. Ha arribat el millor porter del mundial, Courtois, un defensa mundialista com Odriola, un porter amb un futur extraordinari com Lunin, una de les estrelles emergents del Brasil com Vinicisius, pugen al primer equip Valverde i Reguilón i avui torna Mariano, que porta el gol a l’ADN.”

El davanter premianenc, que durà el 7 de Cristiano Ronaldo, ha viscut la presentació oficial entre crits de “Pilota d’Or” i ha defugit polèmiques amb el Sevilla. “El Madrid és el club dels meus somnis i si s’interessa per mi, em dec a aquest club. M’han format ells i sóc feliç de ser aquí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)