1a divisió

El Madrid supera al Leganés tot i l’ensurt inicial (4-1)

Futbol. Dos gols de Benzema en la segona part han tranquil·litzat als de Lopetegui, que no han sabut gestionar bé l’empat del Leganés des del punt de penal

Victòria clara del Madrid contra el Leganés, en un partit en què els blancs han hagut de refer-se després d’un penal inesperat que ha donat ales al rival. Els de Lopetegui s’han avançat amb un gol de Bale de volea després d’una assistència de Carvajal de cap. Però el primer cop que el Leganés, que estava sent dominat, ha trepitjat l’àrea de Thibaut Courtois, que ha debutat amb el Madrid, l’àrbitre ha assenyalat penal clar de Casemiro sobre Eraso. Carrillo ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima, situant un empat que ni s’imaginaven en el minut 24. L’empat ha sorprès al Madrid, que s’ha posat nerviós i s’ha mostrat imprecís.

Després de la represa, el Madrid ha tornat a agafar les regnes del matx. Karim Benzema ha sentenciat amb dues dianes. La primera, després de que el VAR rectifiqués la decisió de l’àrbitre, que l’havia anul·lat per una suposada falta del madridista, i la segona, amb un gran gol des de fora l’àrea. El Madrid es trobava còmode i un penal sobre Asensio ha permès Sergio Ramos fer el quart. Amb el 4-1 en el marcador, els blancs s’han dedicat a defensar el resultat contra un Leganés sense perill.