1a divisió

L’Atlético surt escaldat de Vigo

1a divisió. Maxi Gómez i Iago Aspas tomben un conjunt ‘colchonero’ vulnerable i sense idees

CELTA 2 ATLÉTICO 0

CELTA:Sergio Álvarez, Hugo Mallo, Roncaglia, Cabral, Néstor Araújo, Júnior Alonso, Lobotka (Brais Méndez, 81’), Fran Beltran, Iago Aspas (Boufal, 88’), Pione Sisto (Yokuslu, 69’) i Maxi Gómez.ATLÉTICO:Oblak, GIménez (Santiago Arias, 68’), Savic, Godín, Filipe Luis, Thomas Partey (Lemar, 56’), Koke, Saúl Ñíguez, Correa (Kalinic, 56’), Griezmann i Diego Costa.GOLS:1-0 (46’) Maxi Gómez. 2-0 (52’) Iago Aspas.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (col·legi valencià). Targetes grogues a Hugo Mallo, Junior Alonso, Lobotka, Saúl Ñíguez, Thomas Partey i Diego Costa. Expulsat per doble amonestació Savic (70’)

Quatre punts dels nou primers i la sensació que no tot és optimisme en la mirada de Diego Pablo Simeone, que ahir va veure com el seu Atlético de Madrid encaixava a Balaídos la primera derrota de la temporada. El Cholo, a qui sempre li acaba sortint la vena conservadora i ahir va alinear Thomas de titular en lloc de Lemar, va veure com el seu equip era incapaç d’imposar el seu ritme a Vigo i com el Celta, que va assimilant les idees del Turco Mohamed, penalitzava les seves errades en la represa. Primer amb Maxi Gómez aprofitant una nova errada de Diego Godín per batre Oblak al pal curt i després amb Iago Aspas burxant la ferida d’un Atlético impotent, que va acabar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Stefan Savic i que va ser incapaç de neutralitzar el desavantatge en el marcador. Ni tan sols l’entrada de Lemar va corregir una nova tarda grisa de l’equip del Cholo, que no està responent a les expectatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)