1a divisió

Mourinho es rendeix

Premier. El tècnic portuguès pacta amb Hisenda una pena d’un any de presó per dos delictes fiscals comesos durant la seva etapa al Madrid

El tècnic del United, José Mourinho, hauria arribat a un acord amb Hisenda per resoldre el litigi que manté amb l’Agència Tributària per dos presumptes delictes fiscals dels quals finalment s’ha declarat culpable. Segons va informar El Mundo, Mourinho hauria acceptat una pena d’un any de presó i una sanció de 669.323 euros, que se sumen així als 4,4 milions d’euros en concepte de quota defraudada, sanció i interessos, per tal de posar fi al seu deute amb Hisenda per la via administrativa i sense que l’Estat apreciés indicis de delicte, tal com va fer Ronaldo. Els fets pels quals Mourinho era investigat es remunten als exercicis fiscals del 2011 i el 2012, període en què el preparador portuguès va dirigir el Madrid. En aquell moment, Mourinho va deixar de pagar a Hisenda 3,3 milions d’euros d’impostos pels seus drets d’imatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)