1a divisió

La rancúnia de Filipe Luís

1a divisió. El lateral brasiler, molest amb el club pel seu frustrat fitxatge pel PSG, diu que va demanar a l’Atlético que l’alliberés tal com havia fet amb Gabi

Donant una versió força diferent de la que va donar fa tres dies des de Madrid –“fa tres setmanes va sorgir una situació però el club em va dir que no volia que marxés”–, Filipe Luís va tornar a referir-se al seu frustrat fitxatge pel PSG, ara des de la concentració amb la selecció del Brasil. “Va sorgir l’oportunitat d’anar al PSG i ho vaig comentar a l’Atlético. Vaig demanar que m’alliberessin, de la mateixa manera que havien fet recentment amb en Gabi. El club va entendre que no era la mateixa situació tot i les similituds amb el temps restant de contracte”, va explicar el lateral brasiler, crític amb la posició del seu actual club. “Van dir que hi havia insistit, però és mentida. Tinc una història amb l’Atlético i això m’entristeix perquè van intentar empitjorar la meva imatge al club”, va explicar Filipe Luís a Globoesporte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)