1a divisió

El camí comença a fer pujada

Primera divisió. El Real Madrid reprèn el pols a la lliga amb la sempre complicada visita a San Mamés, primer test de nivell en un mes de setembre carregat d’exigents compromisos

Superada amb nota la primera aturada pels compromisos de seleccions amb un ple de triomfs en el campionat estatal, el camí comença a fer pujada per al Real Madrid. Poc beneficiat en aquest inici de curs pel nou calendari asimètric implementat per la federació espanyola, el conjunt de Lopetegui haurà d’afrontar un mes de setembre intens marcat per l’alta exigència dels rivals als quals haurà de fer front. La primera prova de foc, aquesta nit contra l’Athletic Club a San Mamés, procedirà a l’estrena de la Champions contra el Roma, el duel contra l’Espanyol, la visita al Pizjuán i finalment el derbi amb l’Atlético al Bernabéu.

Cinc compromisos d’alt nivell que serviran per calibrar l’estat de forma del nou projecte madridista, així com la capacitat de gestió de les rotacions que haurà de dur a terme un Lopetegui que disposa de tota la seva plantilla. “És clar que tinc titulars indiscutibles, en tinc 24. Sempre mirarem de buscar les millors solucions, és evident que alguns jugaran més i d’altres menys, però al meu cap hi tinc una plantilla llarga i preparada, tothom ha d’estar preparat per quan sonin els despertadors”, va declarar el preparador basc, reticent a l’hora de desgranar com té previst fer les rotacions davant d’un calendari tan ajustat. “No puc respondre. Hi ha el partit del Roma, però abans tenim l’Athletic. Els partits els afrontem així, al 100%, pensant en les circumstàncies, però sempre centrats en la millor solució per guanyar un partit molt important.” Així, i amb tots els integrants disponibles, Lopetegui haurà de prendre un seguit de decisions, com ara si serà Keylor o bé Courtois l’encarregat de situar-se sota els pals. A més, no es descarta que homes com Casemiro o Asensio puguin descansar després dels compromisos de seleccions. Amb Bale i Benzema intocables fins ara, Mariano podria disposar dels seus primers minuts sortint des de la banqueta.

Lloances a l’Athletic

Forçat a una aturada de tres setmanes a causa de l’ajornament del partit que havia de disputar a Vallecas en la darrera jornada, l’Athletic Club afronta el primer gran test del curs amb l’ambició per bandera i disposat a posar en dificultats un Madrid a qui no li va gaire bé el nou San Mamés. Des de l’estrena del nou feu de l’equip basc, els blancs només han estat capaços de sumar vuit punts dels 15 que hi han disputat, amb un balanç de dos triomfs, dos empats i una derrota. “Tota ocasió és important per demostrar que juguem a casa. Enfrontar-nos al Madrid estimula la gent i es veurà un gran ambient que haurem d’emprar al nostre favor”, va dir Berizzo, que recupera per a la causa dos puntals com Íñigo Martínez i Aduriz.

Nou litigi de Modric amb Hisenda

A Luka Modric se li amunteguen els conflictes amb Hisenda. Al litigi obert que manté per la via penal amb l’Agència Tributària per un presumpte frau fiscal de 870.728 euros corresponents als exercicis del 2013 i el 2014, ahir se n’hi va afegir un de nou. Així, segons va publicar El Mundo, Hisenda reclama ara a l’internacional croat 1,2 milions d’euros, en aquest cas per la via administrativa. Una quantitat que correspon a l’exercici 2012, l’any en què Modric va fitxar pel Madrid. Hisenda entén que, havent jugat quatre mesos a territori espanyol, hauria d’haver tributat íntegrament a l’Estat. Entre un conflicte i l’altre, Modric ha hagut de fer front al pagament d’un total de 2,1 milions d’euros, tot i que el jugador ha interposat un recurs respecte d’aquesta última resolució administrativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)