Internacional

La sensació de la Premier

Premier League. El Watford és el protagonista en aquest inici de campionat després de signar un ple de victòries en les primeres quatre jornades, fita només a l’abast de Chelsea i Liverpool

La sorpresa d’aquest inici de Premier League és el Watford. Els hornets han irromput contra pronòstic guanyant tots els partits disputats fins al moment, quatre de quatre, i posant-se a l’altura, al capdavant de la classificació, de Liverpool i Chelsea, els altres dos equips que han aconseguit sumar els dotze punts. “Hem de disfrutar el moment. No és fàcil guanyar quatre partits seguits a la Premier League, ara intentarem mantenir el nivell en els següents”, indicava el tècnic de l’equip, el navarrès Javi Gracia.

La fita, de molt mèrit en un equip que el curs passat va acabar el campionat en catorzena posició i que aquest estiu va perdre Richarlison, un dels seus futbolistes més diferencials, és a més històrica, ja que el Watford no acumulava quatre victòries consecutives en la lliga des del desembre del 1986. Un triomf aquesta tarda al seu feu, el Vicarage Road, contra un Manchester United necessitat de punts, establiria una nova marca en l’entitat. “M’estimo més no parlar si pot ser la cinquena, la sisena o la quarta. És el pròxim partit, una nova oportunitat de sumar tres punts”, va manifestar Gracia, al club des del mes de gener, quan va rellevar Marco Silva, destituït pels mals resultats que tenia l’equip cinc punts per sobre de les posicions de descens. Aleshores, els hornets van acabar la lliga sense sobresalts i ara aquest començament il·lusiona i dona impuls. “Els resultats ens ajuden a sentir que podem guanyar els partits, però només és una sensació perquè s’han de fer moltes coses per guanyar”, assegura l’entrenador de Pamplona, que té el respecte de la plantilla, en paraules del capità, Troy Denney. En una entrevista a la BBC, el davanter va confessar algunes de les mesures implantades per Gracia: canvis en la nutrició, màquines de gimnàs noves, nova metodologia d’entrenament i multes per arribar tard, exactament 100 lliures (112 euros) per cada minut de retard. I és que ara, aquest Watford, un equip fet per no descendir, s’ha convertit en la sensació i acapara les mirades.

RIVAL COMPLICAT

Els ‘hornets’ reben avui la visita d’un Manchester United necessitat de punts

LA FRASE

Hem de disfrutar el moment. No és fàcil guanyar quatre partits seguits en la Premier League
Javi Gracia
TÈCNIC DEL WATFORD

LA DADA

14
Posició
en què va acabar la lliga passada el Watford, un conjunt que té l’objectiu d’eludir el descens.

Gerard Deulofeu i Marc Navarro, de moment inèdits

Dos futbolistes catalans militen a les files de l’equip revelació d’Anglaterra: Gerard Deulofeu i Marc Navarro. Tots dos, per diferents motius, encara no han jugat ni un minut en la lliga. Pel que fa al cas de l’atacant exblaugrana, està lesionat i no ha pogut estar disponible per a Javi Gracia. El de Riudarenes encara s’està recuperant i aquesta tarda contra el Manchester United encara no hi serà. Pel que fa a l’experiquito té la competència de Janmaat al lateral dret que li té guanyada la partida. El de Badalona, però, sí que va jugar els 90 minuts en la copa de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)